Justin87
Fanka BB :)
Prześliczny. Gratuluję z całego serca Mamusiu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prześliczny. Gratuluję z całego serca Mamusiu.
A niedawno pisałam z tobą odnośnie wspomagaczy ,a teraz ty już masz ,a ja dalej nic
Z tego co widze to ma dobry genotyp ale odnośnie reszty to nie wiemDziewczynki pomozciez interpretacja KIR prosze. Moj M ma 07*,12*.
To moj kir a jego hla-c.Z tego co widze to ma dobry genotyp ale odnośnie reszty to nie wiem
Ja nie robiłam dla swojego kir tylko dla siebie
Jak to któreś dziewczyny tu kiedyś mawialy " w kupie siła "[emoji6][emoji4]Kochane ciocie Mikolajki, Elfiki melduja, ze Mikolaj wyruszyl juz do Centrum Zdrowia Dziecka aby obdarowac nasza kochana Oliwke [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️. Mam oficjalna informacje od Elfikow, ze dzieki naszym wspanialym forumowym Mikolajkom sanie sa baaaardzo ciezkie wiec trzymamy kciuki za miekkie ladowanie na dachu CZD [emoji7][emoji4][emoji1392][emoji1392][emoji1392][emoji320][emoji320][emoji320]Zobacz załącznik 922527
Witam Mikołajkowo!
Jak się macie?
Dzisiaj mamy tłok w kalendarzu ( w końcu )
@Never give up kciuki od wczoraj zaciśnięte za same dobre wieści na badaniu. :*
@Beata 4 samych pięknych widoków i dobrych informacji.
@sunrisea @Ela86 @Megi1985@ przyjemnych wizyt Dziewczyny, dajcie znać później, co u maluchów słychać, ile ważą, może jakieś ładne fotki dostaniecie?
Miłego dnia!!!
Ja juz po wizycie u doktora. Niestety puste jajo dalej pustym jajem.
Dostalam recepte na artrotec. Aczkolwiek doktor mowil zeby przy tym nie stosowac srodkow przeciwbolowych, bo oslabiaja dzialanie. No kurde. Ale jak?? Jak to przezyc. On mowi ze nie bedzie tak zle i zr bedzie bolalo jak mocny okres...
Mam komorke do doktora wiec jakby sir cokolwiek dzialo to mam dzwonic. No i czekam.