Nie wiem czy Cię to pocieszy ale mnie po transferze bolał brzuch, jajnik a nawet cycusie. Szukałam plamienia implantacyjnego i nie było, a podobno czasem jest. Jesteśmy na lekach i chyba nie ma co interpretować jeszcze objawów. Poczekaj na betę to się wyjaśni. I się nie stresuj!Wierze ze to nie samowite doznanie.. Niech to bedzie piekna historia na kolejne 8.5 miesiecy ja mam objawy na okres boj jajnikow coraz gorszy z dnia na dzien... I zarodek w 3 dobie podany.
reklama
jolancik
Fanka BB :)
Super! Gratuluje!Dzień dobry dziewczynki! Dziewczyny zrobiłm betę 9dpt 89,90 !!! ( Moje wczesniejsze próby 4dpt beta <0,1 i dwa negatywne sikańce). Powtórzę w piątek, ale czy to już dobry znak?
jolancik
Sikańce - oszukańce. Beta prawdę Ci powieSuper oby tak dalej rosło... Jejku ja jutro robie bete ale juz dzis byl placz bo sikanca zrobilam i negatyw... Zycze ci zeby bylo wszystko dobrze
Gratuluję, sikańce oszukańceDzień dobry dziewczynki! Dziewczyny zrobiłm betę 9dpt 89,90 !!! ( Moje wczesniejsze próby 4dpt beta <0,1 i dwa negatywne sikańce). Powtórzę w piątek, ale czy to już dobry znak?
Terazza przyrost
Jutro nastąpi prawda...Sikańce - oszukańce. Beta prawdę Ci powie
Biedroneczka83
http://Zobacz załącznik 922631
Mój maluszek ma już około 10 cm. W piątek odbieram wyniki z prenatalnych (mam stresika) moje dziecko nie chce się ujawnić co do płci,a wszyscy wokoło pytają u mnie 15tc 3d
Piękne dzieciątko!!!! Super kochana!!!
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
mariakowalska89
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki będzie dobrzeJutro nastąpi prawda...
reklama
Podziel się: