reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane ciocie Mikolajki, Elfiki melduja, ze Mikolaj wyruszyl juz do Centrum Zdrowia Dziecka aby obdarowac nasza kochana Oliwke [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️. Mam oficjalna informacje od Elfikow, ze dzieki naszym wspanialym forumowym Mikolajkom sanie sa baaaardzo ciezkie wiec trzymamy kciuki za miekkie ladowanie na dachu CZD [emoji7][emoji4][emoji1392][emoji1392][emoji1392][emoji320][emoji320][emoji320]Zobacz załącznik 922527
Niech szybko dojedzie :D hehe

reklama
Dlaczego jeśli mogę się zapytać???
Dlatego że w parensie jak zarodek dotrwa do transferu to cud. Mój przykład 2007 r novum 21 komórek, 2017r. Parens brak transferu- diagnoza stare komórki, 2017 r. Novum 5 pięknych zarodków ale niespodzianka i ciąża naturalna. Czarnulka celuj do najlepszych szkoda nerwów na mniejsze kliniki.

Dzień dobry dziewczynki! Dziewczyny zrobiłm betę 9dpt 89,90 !!! ( Moje wczesniejsze próby 4dpt beta <0,1 i dwa negatywne sikańce). Powtórzę w piątek, ale czy to już dobry znak?
Super :) oby tak dalej rosło... Jejku ja jutro robie bete ale juz dzis byl placz bo sikanca zrobilam i negatyw... Zycze ci zeby bylo wszystko dobrze

Super :) oby tak dalej rosło... Jejku ja jutro robie bete ale juz dzis byl placz bo sikanca zrobilam i negatyw... Zycze ci zeby bylo wszystko dobrze
Będzie dobrze! Ja dzisiaj też zrobilam sikańca, bardzo bardzo bladziutka kreska, a beta jest z wczoraj. Jak to dziewczyny piszą sikańce - ozukańce!

Dlatego że w parensie jak zarodek dotrwa do transferu to cud. Mój przykład 2007 r novum 21 komórek, 2017r. Parens brak transferu- diagnoza stare komórki, 2017 r. Novum 5 pięknych zarodków ale niespodzianka i ciąża naturalna. Czarnulka celuj do najlepszych szkoda nerwów na mniejsze kliniki.
Dziękuję

reklama
Dziewczyny potrzebuje porady.
Dziś jestem 6 dzień po transferze. W nocy dostalam boli podbrzusza i delikatnie kluly mnie jajniki jak przed okresem, wzięłam Nospe, bo nie mogłam zasnąć .
Wspomnę tylko , że na bóle przedmiesiaczkowe jest za wcześnie , bo cykle mam długie nawet 38 dniowe, a dziś jest 21 dzień cyklu Ale po tych hormonach to ja już nie wiem czego teraz mam się spodziewać.
Czy ktoras z Was kochane miała takie bóle w 6 dobie po transferze ? Był udany czy nieudany ?
Na kartce , która dostalam od Novum po transferze mam napisane , że między 6 a 11 mogą wystąpić plemienia implantacyjne czyli te bóle mogą być związane z zagniezdzeniem zarodka ?

Do góry