Hej. Przepraszam za ciekawość ale jeśli możesz napisać jaka waga i wiem? Też jestem w Artvimed. Jak dobrze będzie to transfer mam w poniedziałek ...W Artvimedzie ze względu na wiek i moja wagę podają tylko jeden
reklama
Kochana wiem że każda z nas ma takie mysli i zawsze czeka na wizytę serduszkową ale staraj się myśleć pozytywnie sciągaj pozytywne fluidy ❤❤❤Dziewczyny takie pytanie mnie nurtuje. Skoro jestem po invitro i miałam ładną 5 dniową blastocystę i jest przyrost bety to za jakiś czas może się okazać że jest puste jajo płodowe?
<3 <3Kochana na każdą przyjdzie czas tylko nie wolno się poddawać życzę szczęścia i trzymam za Ciebie ❤❤❤
Blondasek85
Fanka BB :)
głowa do góry kochana
Mąż wrócił z pracy i mnie już trochę postawił do pionu Też jak wiele z Was powtarza mi,że invitro prędzej czy później się udaje i,żebym zamiast rozpaczać,że już kaplica i nic z tego nigdy nie będzie ogarnęła się natychmiast
frustratio
Hej. Przepraszam za ciekawość ale jeśli możesz napisać jaka waga i wiem? Też jestem w Artvimed. Jak dobrze będzie to transfer mam w poniedziałek ...
Mam 30 lat w tym roku i waże 53 kg. Tak mi powiedział że Ch kiedy zapytałam ile zarodków transferuja.
@Śliwka12345 taka sytuacja i przy naturalsie się może zdarzyć. Nie wywołuj wilka z lasu. U mnie było podejrzenie pustego jaja bo za wcześnie na USG pobiegłam a córka ma już 10 mscy
frustratio
Dziewczyny mam głupie pytanie. Od wczoraj aplikuje tabletki dopochowe i w ogóle nic nie leci, żadne uplawy ani śluz. Do tej pory kazda tabletka dawala jakies uplawy, a teraz luteina nic. Możliwe, że tak dobrze się rozpuscila czy robię coś źle? Zaczynam się denerwować że one mi tam zaczną zalegac
Rozumiem jak się czujesz. Moje dwie przyjaciółki zaciążyły w czasie, gdy my nie mogliśmy. Bolało jak cholera. Ale trzeba wierzyć. Ich dzieci są z 2017r. a moja córka 2018. Także wytrwałości życzę!Dziś moja najlepsza przyjaciółka z dzieciństwa powiedziała mi,że jest w ciąży.Starali się 2,5 roku i w końcu udało się naturalnie.Bardzo się cieszę,wyściskałam ją i pogratulowałam. Tylko,ze jest jeszcze ta druga strona Wspierałysmy się we dwie w tych staraniach,reszta znajomych ma już dzieci wiec zostałyśmy tylko my.Teraz już tylko ja i pomimo,ze bardzo jej kibicowałam jest mi trochę przykro.....pewnie rozumiecie.Jeszcze akurat taki czas kiedy ja czekam jak na szpilkach czy mój czwartkowy transfer się odbędzie czy może jednak zadzwonią i odwołają bo coś z zarodkiem będzie nie tak. Takie to jest wszystko ciężkie kiedy pary starają się latami,zamiast żyć jak inni,jeździć na wakacje itd. wciąż tylko zbiera się kasę na kolejne podejścia a z tych podejść nic nie wynika.Wiem,ze i tak będzie co komu pisane i nie mamy na wiele rzeczy wpływu ale tak ciężko pogodzić się z faktem,ze być może to się nigdy nie uda.Jakiś mam dzień zwątpienia,przepraszam,że się wyżalam no ale musiałam napisać.
reklama
Zazdroszczę wieku i wagi ja myślę o 2 bo czasu już niewiele mamMam 30 lat w tym roku i waże 53 kg. Tak mi powiedział że Ch kiedy zapytałam ile zarodków transferuja.
Podziel się: