anielka0612
Fanka BB :)
No tak - tu zdecydowanie nie mowa jest o WarszawieAle w Warszawie? Pamiętaj ze Warszawa ma wyższe stawki. Invimed tez tańszy gdzie indzie medicover beta poza Warszawa 40.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak - tu zdecydowanie nie mowa jest o WarszawieAle w Warszawie? Pamiętaj ze Warszawa ma wyższe stawki. Invimed tez tańszy gdzie indzie medicover beta poza Warszawa 40.
Moj dr pozwolil (w zwiazku z niskim cisn) pic jedna slaba kawe dziennie, koniecznie nie na pusty zoladek lecz po posilku [emoji4]Dzis seria pytan od miecia czy macie kochane moze jakies sposoby na niskie cisnienie wyszlo mi 85/55 kazali mi odpoczywac wiecej i i wiecej plynow. Moze macie jeszcze jakies rady?
Albo moze niech M sprobuje inaczej podniesc Mieciowi cisnienie [emoji6][emoji41]Ale że odpoczywanie to właśnie ciśnienie obniża chyba co? mi się wydaje, że ruch podnosi właśnie - nie mówię, że sport od razu wyczynowy, ale spacerek powolny i nie za długi... nie kumam żeby odpoczywać przy niskim.... kawka pomoże, a może mąż niech Ci nagada i się od razu podniesie
A jak tam. Kiedy wizyta? Bo wypatruje i wypatruje[emoji3590][emoji3590][emoji848][emoji4]Kuwa, to ja jednak mam dobrze. Beta 24 zł, prog też 24. Wynik tego samego dnia online.
Dziękuje za odpowiedz. Mi kazała nawet na ciuch nie na gola skore.Skład wskazuje, że można = tylko na noc nie można - mój mąż raz tak zrobił i spać nie mógł musiał zdjąć...
Moj dr pozwolil (w zwiazku z niskim cisn) pic jedna slaba kawe dziennie, koniecznie nie na pusty zoladek lecz po posilku [emoji4]
Albo moze niech M sprobuje inaczej podniesc Mieciowi cisnienie [emoji6][emoji41]
Juuuutro Bardzo bym chciała już odetchnąć z ulgą.A jak tam. Kiedy wizyta? Bo wypatruje i wypatruje[emoji3590][emoji3590][emoji848][emoji4]
Super Motylku!!! Cudowne wiesci [emoji7] gratuluje coreczki[emoji173][emoji173][emoji173]No w końcu przysłali mi wyniki płodowego DNA i wszystko ok. ryzyko 1:10000. Płeć żeńska
Jak zwykle wiecie o wszystkim pierwsze. Miłego dnia dziewczynki idę na kawkę.
O której? [emoji848] [emoji3590][emoji3590][emoji110][emoji110]Juuuutro Bardzo bym chciała już odetchnąć z ulgą.