reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane, aktualnie schodze z progesteronu i oto moja rozpisk, od od dzis jestem na etapie druhim czyli lutinus 1-1 , duphston 1-1-1 ( juz wczoraj wieczorem wzielam mniej duphastonu). Przed chwila bylam w toalecie i na papierze lekkie zabarwienie sluzu na roz po tym jak nie przyjelam dawki lutinusa o 14.30 czyli tej ktora mialam odstawic. Jutro zadzwonie do kliniki, ale co myslicie zaaplkikowac dodatkowo tego ‘pominoetego’ lutinisa teraz czy juz czekac na kolejna dawke do 22.30?
Mieciu jeśli masz takie objawy to używaj tego progesteronu byle tylko dobrze było. Robiłaś progesteron? Ja biorę rano i wieczorem Duphaston. Po odstawieniu prolutexu robiłam progesteron i był coś około 44.

Dziewczyny doradźcie:)
Jestem po pierwszym podejściu z ciążą biochemiczną, brak mroziaków. Moja lekarka widać, że coś się zna na immunologii, bo pozlecała mi szereg badań, a później w zależności od wyników wysłała do wychwalanego przez Was doc. P:) Poradźcie czy robić już badania, czy umawiać się na wizytę i robić tylko te, które On mi zleci? A zlecone mam CBA, IMK, LCT, p. łożyskowe, p.plemnikowe, Ana 2 i 3, h. pylori. Czy ew jeszcze jakieś powinnam zrobić?

Ze tak wtrącę swoje przysłowiowe 5 groszy ceny powalają:cool2: może sprawdź czy nie masz gdzieś punktu pobrań Diagnostyki - ja za betę i proga płaciłam 50zł, za samą betę 25:) wyniki tego samego dnia dostępne online:cool2: przy kilku badaniach robią się małe oszczędności:)

Ale w Warszawie? Pamiętaj ze Warszawa ma wyższe stawki. Invimed tez tańszy gdzie indzie medicover beta poza Warszawa 40.

reklama
Mieciu jeśli masz takie objawy to używaj tego progesteronu byle tylko dobrze było. Robiłaś progesteron? Ja biorę rano i wieczorem Duphaston. Po odstawieniu prolutexu robiłam progesteron i był coś około 44.

Wasnie nie robilam tego progesteronu, musze sie przejechac na niego tylko mam godizne do polskieho labu do londynu wiec dopiero w piatek dam rade. Wzielam juz lutinus, moze jeszcze pare dni go wezme 1-1-1, a pozniej znowu sprobuje na 1-1. Duphaston biore tez 1-1-1. Kurcze myslalam, ze lozysko juz na tym etapie bedzie produkowac progesterom, a w ktorym tygodniu jest w pelni rozwiniete lozysko?

Do góry