reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie mieliśmy,ale przyszliśmy do GC już z wszystkimi badaniami i diagnozą- delecja azf c,więc nie da się nic poprawić,bo to genetyka; może dlatego nie wysłali nas do niego na konsultację. My niby te zarodki mieliśmy ok, bo były dwa trzydniowe 8A i dwie blastki 4AB,ale zapytam o ten embryogen. Tamiza,a przypomnisz mi po ilu próbach Wam się udało? Mam taki kryzys już nie wiem co mam zrobić żeby w końcu zaskoczyło.
No to zarodki mieliście ładne.
A jak twoje endometrium? Jak masz NK ok to może cykl przed transferem scratching ?
2-ga procedura, 2 transfer
I przy udanym transferze wzięłam wszystkie te dodatki które wymieniła Asia
Wcześniej też brałam akupunkture - co kto lubi. Mieliśmy też w 1 procedurze primo VISION ale wg dr G to strata pieniędzy.
A tak w ogóle to prowadził nas dr M z dr G - K i byliśmy mega zadowoleni

Trzymam za Was mocno kciuki ✊✊✊

@Vorreiavereunbimbo a jeszcze embrioglue, ah, intralipid, atosiban? Coś z tego miałaś? Do następnego transferu brałabym wszystko. A stymulację zacznij od razu, umawiaj się na wizytę jeszcze przed @ i działaj :*

Ostatnio moje dzieciątko też jakieś spokojniejsze. Może takie dni. Detektor zaraz idzie w ruch. Ale podobno tak czasem bywa..
Też tak miałam w zeszłym tygodniu i płakałam mężowi. Po 3 dniach wszystko wróciło do normy. Chyba nas Maluchy za bardzo przyzwyczaiły do codziennych szturchnieć i potem my matki wariujemy ;)
Ja się pocieszam że to wszystko jest jeszcze bardzo wcześnie, dziś 16 t i 3 d dlatego tak może być. Wizytę u ginekologa mam dopiero za dwa tygodnie.

Wszystko w porządku . Pepowina owszem dwunaczyniowa , ale nie spociła nic.
Badanie wyglada jak zwykle usg, tylko obraz jest powiększony i na tym badaniu skupiamy sie tylko na serduszku , jego biciu , przepływach i budowie . Nic stresującego trwa od 30min do max godzinki. U Ciebie moze byc chwile dluzej bo masz dwa do zlukania.
Powodzenia :*
Super! :)

Ja się pocieszam że to wszystko jest jeszcze bardzo wcześnie, dziś 16 t i 3 d dlatego tak może być. Wizytę u ginekologa mam dopiero za dwa tygodnie.

Ja dopiero z 2/3 dni temu zaczelam odczuwac jakies deikatne ruchy czasami, a jest 18+ wiec tez mialam schize, jak w zeszlym tyg nic nie czulam jeszcze. @motylek24 najwyzej kup sobie detektor tetna, mozna te podstawowe za grosze kupic. mnie uspokaja jak dopadnie mnie panika.

reklama
Ja dzis po wizycie u poloznej, serduszko malenstwa bije pieknie [emoji173]️ Powiedzialam o swoim uczuciu slabosci w weekend, ale jakos ja to nie poruszylo, powiedziala, ze w ciazy sie zdarza... mam niskie cisnienie 85/55 wiec kazala odpoczywac wiecej i pic wiecej. Ja i tak juz duzo pije wiec chyba cewnik bede musiala sobie zalozyc [emoji38].

Do góry