reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie mieliśmy,ale przyszliśmy do GC już z wszystkimi badaniami i diagnozą- delecja azf c,więc nie da się nic poprawić,bo to genetyka; może dlatego nie wysłali nas do niego na konsultację. My niby te zarodki mieliśmy ok, bo były dwa trzydniowe 8A i dwie blastki 4AB,ale zapytam o ten embryogen. Tamiza,a przypomnisz mi po ilu próbach Wam się udało? Mam taki kryzys już nie wiem co mam zrobić żeby w końcu zaskoczyło.
No to zarodki mieliście ładne.
A jak twoje endometrium? Jak masz NK ok to może cykl przed transferem scratching ?
2-ga procedura, 2 transfer
I przy udanym transferze wzięłam wszystkie te dodatki które wymieniła Asia
Wcześniej też brałam akupunkture - co kto lubi. Mieliśmy też w 1 procedurze primo VISION ale wg dr G to strata pieniędzy.
A tak w ogóle to prowadził nas dr M z dr G - K i byliśmy mega zadowoleni

Trzymam za Was mocno kciuki ✊✊✊

@Vorreiavereunbimbo a jeszcze embrioglue, ah, intralipid, atosiban? Coś z tego miałaś? Do następnego transferu brałabym wszystko. A stymulację zacznij od razu, umawiaj się na wizytę jeszcze przed @ i działaj :*

Ostatnio moje dzieciątko też jakieś spokojniejsze. Może takie dni. Detektor zaraz idzie w ruch. Ale podobno tak czasem bywa..
Też tak miałam w zeszłym tygodniu i płakałam mężowi. Po 3 dniach wszystko wróciło do normy. Chyba nas Maluchy za bardzo przyzwyczaiły do codziennych szturchnieć i potem my matki wariujemy ;)
Ja się pocieszam że to wszystko jest jeszcze bardzo wcześnie, dziś 16 t i 3 d dlatego tak może być. Wizytę u ginekologa mam dopiero za dwa tygodnie.

Wszystko w porządku . Pepowina owszem dwunaczyniowa , ale nie spociła nic.
Badanie wyglada jak zwykle usg, tylko obraz jest powiększony i na tym badaniu skupiamy sie tylko na serduszku , jego biciu , przepływach i budowie . Nic stresującego trwa od 30min do max godzinki. U Ciebie moze byc chwile dluzej bo masz dwa do zlukania.
Powodzenia :*
Super! :)

Ja się pocieszam że to wszystko jest jeszcze bardzo wcześnie, dziś 16 t i 3 d dlatego tak może być. Wizytę u ginekologa mam dopiero za dwa tygodnie.

Ja dopiero z 2/3 dni temu zaczelam odczuwac jakies deikatne ruchy czasami, a jest 18+ wiec tez mialam schize, jak w zeszlym tyg nic nie czulam jeszcze. @motylek24 najwyzej kup sobie detektor tetna, mozna te podstawowe za grosze kupic. mnie uspokaja jak dopadnie mnie panika.

reklama
Ja dzis po wizycie u poloznej, serduszko malenstwa bije pieknie [emoji173]️ Powiedzialam o swoim uczuciu slabosci w weekend, ale jakos ja to nie poruszylo, powiedziala, ze w ciazy sie zdarza... mam niskie cisnienie 85/55 wiec kazala odpoczywac wiecej i pic wiecej. Ja i tak juz duzo pije wiec chyba cewnik bede musiala sobie zalozyc [emoji38].

Do góry