reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie Kochane kobitki dzisiaj musiałam jechać do lekarza bo zaczęła mi wpływać luteina swędzi mnie w środku i na zewnątrz lekarz zmienił leki na luteina pod język i w zastrzyku raz dziennie a przy okazji zrobił usg i zobaczyłam to 2 bijące serduszka było to dla mnie takie przeżycie że ciśnienie mi skoczyło na 150/80 Ale wiadomo emocje karta ciąży założona życzę każdej z was takiego przeżycia aby każdej się udało ❤❤❤✊✊✊ a tak w ogóle to miałyście taką sytuację po luteinie dowciapnej ściskam Was Buziolki
Witajcie Kochane kobitki dzisiaj musiałam jechać do lekarza bo zaczęła mi wpływać luteina swędzi mnie w środku i na zewnątrz lekarz zmienił leki na luteina pod język i w zastrzyku raz dziennie a przy okazji zrobił usg i zobaczyłam to 2 bijące serduszka było to dla mnie takie przeżycie że ciśnienie mi skoczyło na 150/80 Ale wiadomo emocje karta ciąży założona życzę każdej z was takiego przeżycia aby każdej się udało ❤❤❤✊✊✊ a tak w ogóle to miałyście taką sytuację po luteinie dowciapnej ściskam Was Buziolki
Gratulujemy z całego serca ja i moje dwa ❤❤ . Przesyłamy ciążowe buziaki. Jeśli chodzi o Luteinę do pochwową , to miałam to samo i w Aptece poleciła mi pani mgr. ILADIAN PREGNA gel do higieny intymnej i jak ręką odjął , a uzywalam innego gelu do higieny intima. Spróbuj może Tobie tez pomoże. Jak dla mnie jest bardzo dobry. Jest gęsty i bierze sie go dosłownie kropelkę. Pozdrawiamy❤❤✊✊

Witajcie Kochane kobitki dzisiaj musiałam jechać do lekarza bo zaczęła mi wpływać luteina swędzi mnie w środku i na zewnątrz lekarz zmienił leki na luteina pod język i w zastrzyku raz dziennie a przy okazji zrobił usg i zobaczyłam to 2 bijące serduszka było to dla mnie takie przeżycie że ciśnienie mi skoczyło na 150/80 Ale wiadomo emocje karta ciąży założona życzę każdej z was takiego przeżycia aby każdej się udało [emoji173][emoji173][emoji173][emoji110][emoji110][emoji110] a tak w ogóle to miałyście taką sytuację po luteinie dowciapnej ściskam Was Buziolki
Wow gratulejszyn! Super.
A co do luteiny to ja osobiście nie miałam ale już dużo dziewczyn się skarżyło tutaj na forum, także to całkiem normalna reakcja. Dobrze, że udało Ci się opanować wszystko.

@nieagatka oj to koooorcisz kooorcisz ;D

Dziewczyny pytanie, bo ja lewa jestem, a koleżance chcę pomóc. Naturalny cudzik jej się zdarzył: 19 dni po owulacji betka 1460, a progesteron 28 ng/ml.
Czy taki prog jest dobry? Bierze dupka 2x1 trochę samowolnie i nie wiemy czy zostawić te 2x1 czy może jednak 3x1? Na moje laickie oko prog wygląda dobrze? Czy nie? :D z góry dzięki za pomoc.

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropków w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]
LISTOPAD to miesiąc miłości, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2018-11-13 sunrisea badanie echa serca
2018-11-15 annemarie podglądanie maluszków ❤️❤️
2018-11-15 ilmenau badanie połówkowe
2018-11-15 Kotuszek beta !! i USG
2018-11-16 Voolg badanie prenatalne
2018-11-19 Beata 4 wizyta serduszkowa
2018-11-20 sssurykatka wizyta serduszkowa
2018-11-23 [/b] Megi1985@ [/b] badanie prenatalne
2018-11-28 chlopkers wizyta u gin prowadzącego ciążę
2018-11-29 Mieciu85 badanie połówkowe
2018-12-01 redferrari wizyta u gin prowadzacego ciążę
2018-12-11 Malinka1989 termin porodu
2018-12-12 tamiza termin porodu
2018-12-18 chlopkers USG III trymestru
2018-12-19 limoncia1 termin porodu
2018-12-26 ona232 termin porodu
2019-01-01 Pat1980ka termin porodu
2019-01-04 Netiaskitchen termin porodu
2019-01-13 Gotart termin porodu
2019-01-17 Gosia892 termin porodu
2019-01-21 Koniczyna82 termin porodu
2019-02-06 redferrari termin porodu
2019-02-22 Justin87 termin porodu
2019-03-04/08 chlopkers termin porodu
2019-03-04/09 sunrisea termin porodu
2019-04-08 ilmenau termin porodu
2019-04-16 lafantynka termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)
proszę dopisac wizyta 6 grudnia :)

Cześć Dziewczyny,

@sunrisea samych dobrych wieści na badaniu, daj znać, co u malucha, jak z serduszkiem i co z tą pępowiną. :D Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze. :*
Mam za tydzień to badanie, możesz później napisać, jak to wygląda?

Miłego dnia Rybki. :*
Wszystko w porządku . Pepowina owszem dwunaczyniowa , ale nie spociła nic.
Badanie wyglada jak zwykle usg, tylko obraz jest powiększony i na tym badaniu skupiamy sie tylko na serduszku , jego biciu , przepływach i budowie . Nic stresującego trwa od 30min do max godzinki. U Ciebie moze byc chwile dluzej bo masz dwa do zlukania.
Powodzenia :*

gratuluje podwójnego szczęścia rośnijcie zdrowo calutką ciąże

reklama
@sunrisea niech będzie dzisiaj z tobą moc :) ja prawie wcale nie spałam i już dojechałam do celu... Teraz kilka spraw do załatwienia i spowrotem ponad 300 km do mężusia. Dzisiaj mnie trochę piersi pobolewaja więc może transfer w tym roku się jeszcze uda :)
3mam kciuki by sie udał :) Ja jezdzilam nie całe 500km i tez zawsze nie moglam zasnac z wrazen..

Do góry