sssurykatka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To musi być najcudowniejsze uczucie na swieciesezon na kopanie bez opamiętania rozpoczynam za otwarty od wczoraj od 20 do teraz z małymi dzemkami..
Fajniesezon na kopanie bez opamiętania rozpoczynam za otwarty od wczoraj od 20 do teraz z małymi dzemkami..
Kochana ja też mam brać globulki i maść pimafucin i 23 listopada kontroli ❤❤ długo brałaś te globulki ?Ale cudnie!! To dopiero miałaś suuuuper niespodziankę! A co do luteiny to tez tak miałam i lekarz zamienił na podjęzykowa i od tego czasu jest okej. Tylko mi dodatkowo jakiś grzybek się przypalental i brałam dodatkowo leki na niego.
Dziękuję jutro lecę do apteki ❤❤ściskamyGratulujemy z całego serca ja i moje dwa ❤❤ . Przesyłamy ciążowe buziaki. Jeśli chodzi o Luteinę do pochwową , to miałam to samo i w Aptece poleciła mi pani mgr. ILADIAN PREGNA gel do higieny intymnej i jak ręką odjął , a uzywalam innego gelu do higieny intima. Spróbuj może Tobie tez pomoże. Jak dla mnie jest bardzo dobry. Jest gęsty i bierze sie go dosłownie kropelkę. Pozdrawiamy❤❤
Najfajniej jest w nocy jak się chce spać a tu szczęście z kopniaków takie, że spać się nie możesezon na kopanie bez opamiętania rozpoczynam za otwarty od wczoraj od 20 do teraz z małymi dzemkami..
Ostatnio moje dzieciątko też jakieś spokojniejsze. Może takie dni. Detektor zaraz idzie w ruch. Ale podobno tak czasem bywa..Fajnie
Ja mam schizę bo tak od trzech dni a już na pewno od dwóch nic nie czuję choć wcześniej dość reguralnie dało się wyczuć ruchy dziecka. Teraz kompletna cisza.
Fajnie
Ja mam schizę bo tak od trzech dni a już na pewno od dwóch nic nie czuję choć wcześniej dość reguralnie dało się wyczuć ruchy dziecka. Teraz kompletna cisza.