reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie Kochane kobitki dzisiaj musiałam jechać do lekarza bo zaczęła mi wpływać luteina swędzi mnie w środku i na zewnątrz lekarz zmienił leki na luteina pod język i w zastrzyku raz dziennie a przy okazji zrobił usg i zobaczyłam to 2 bijące serduszka było to dla mnie takie przeżycie że ciśnienie mi skoczyło na 150/80 Ale wiadomo emocje karta ciąży założona życzę każdej z was takiego przeżycia aby każdej się udało [emoji173][emoji173][emoji173][emoji110][emoji110][emoji110] a tak w ogóle to miałyście taką sytuację po luteinie dowciapnej ściskam Was Buziolki

Gratuluje widokow kochana[emoji173]️[emoji173]️Mnie zawsze wyplywaly resztki bo innego wyjscia chyba nie ma, raz mi sie grzybica przyplatala, i uczulenie ale na zewnatrz w pachwinach i po wewnetrznej stronie ud, chyba dlatego, ze caly czas to wycieka i nie nadzam zmieniac bielizny. Ale ja juz na tej luteinie czwarty miesiac wiec kiedys cis musialo sie posypac.

reklama
Witajcie Kochane kobitki dzisiaj musiałam jechać do lekarza bo zaczęła mi wpływać luteina swędzi mnie w środku i na zewnątrz lekarz zmienił leki na luteina pod język i w zastrzyku raz dziennie a przy okazji zrobił usg i zobaczyłam to 2 bijące serduszka było to dla mnie takie przeżycie że ciśnienie mi skoczyło na 150/80 Ale wiadomo emocje karta ciąży założona życzę każdej z was takiego przeżycia aby każdej się udało ❤❤❤✊✊✊ a tak w ogóle to miałyście taką sytuację po luteinie dowciapnej ściskam Was Buziolki
Suuuuuuper kochana :tak: dwa bąbelki... cudownie:biggrin2:

Cześć dziewczyny. Długo mnie nie było ale wracam do Was. Wszystkim dziewczynom co się udało wielkie gratulacje..dziewczyny które jeszcze walczą o największe szczęście trzymam za Was mocne kciuki w styczniu albo w lutym chce wrócić po mrozaczka. W zeszłym roku we wrześniu udalo sie pierwsze podejście i mam wspaniałego synka który kończy za chwilkę 6 miesięcy teraz chce się dobrze przygotować do crio. Jeśli macie dziewczyny jakies dobre rady to dawajcie...

reklama
Cześć dziewczyny. Długo mnie nie było ale wracam do Was. Wszystkim dziewczynom co się udało wielkie gratulacje..dziewczyny które jeszcze walczą o największe szczęście trzymam za Was mocne kciuki w styczniu albo w lutym chce wrócić po mrozaczka. W zeszłym roku we wrześniu udalo sie pierwsze podejście i mam wspaniałego synka który kończy za chwilkę 6 miesięcy teraz chce się dobrze przygotować do crio. Jeśli macie dziewczyny jakies dobre rady to dawajcie...
Widzę że nie tylko ja wracam szybko.Moj skarb ma 4 m i też bym chciała jak najszybciej wracać po nowym roku zaczne dzialac

Do góry