Szczescie1986
Fanka BB :)
Mam pytanko ile soe czeka na kariotyp? Robiłam w novum 30.11 i do tej pory nie mam wynikow?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 tygodnieMam pytanko ile soe czeka na kariotyp? Robiłam w novum 30.11 i do tej pory nie mam wynikow?
Podobno od 4 do 7 tygodniMam pytanko ile soe czeka na kariotyp? Robiłam w novum 30.11 i do tej pory nie mam wynikow?
Robiłam w novum - ok 3-4 tygodnieMam pytanko ile soe czeka na kariotyp? Robiłam w novum 30.11 i do tej pory nie mam wynikow?
Dziekuje to czekam i już sie nie martwięRobiłam w novum - ok 3-4 tygodnie
Wspaniałe wieści, kochana! Gratuluję z całego serduchaWitajcie Kochane kobitki dzisiaj musiałam jechać do lekarza bo zaczęła mi wpływać luteina swędzi mnie w środku i na zewnątrz lekarz zmienił leki na luteina pod język i w zastrzyku raz dziennie a przy okazji zrobił usg i zobaczyłam to 2 bijące serduszka było to dla mnie takie przeżycie że ciśnienie mi skoczyło na 150/80 Ale wiadomo emocje karta ciąży założona życzę każdej z was takiego przeżycia aby każdej się udało ❤❤❤ a tak w ogóle to miałyście taką sytuację po luteinie dowciapnej ściskam Was Buziolki
Ale cudnie!! To dopiero miałaś suuuuper niespodziankę! A co do luteiny to tez tak miałam i lekarz zamienił na podjęzykowa i od tego czasu jest okej. Tylko mi dodatkowo jakiś grzybek się przypalental i brałam dodatkowo leki na niego.Witajcie Kochane kobitki dzisiaj musiałam jechać do lekarza bo zaczęła mi wpływać luteina swędzi mnie w środku i na zewnątrz lekarz zmienił leki na luteina pod język i w zastrzyku raz dziennie a przy okazji zrobił usg i zobaczyłam to 2 bijące serduszka było to dla mnie takie przeżycie że ciśnienie mi skoczyło na 150/80 Ale wiadomo emocje karta ciąży założona życzę każdej z was takiego przeżycia aby każdej się udało ❤❤❤ a tak w ogóle to miałyście taką sytuację po luteinie dowciapnej ściskam Was Buziolki
Jechałam samochodem i słuchałam audycji na radio 3, na temat in vitro i się poryczalam jak ludzie się mogą wypowiadać na temat o którym nie mają pojęcia i słowa posła że zarodek czyli człowiek najpierw zostaje zamrożony a później zabijania jak w jakimś filmie... Nasz częściej wypowiedziała się pani doktor z Novum i prawie się z nim poklocila!!!! Dziewczyny naprawdę wymiekam przy tym wszystkim. Oczywiście idziemy na łatwiznę zamiast poddać się leczeniu naprotechnologii.