Tak, miałam wcześniej usuwane.Dr M. z Bociana preferuje najpierw usunięcie ognisk endometriozy a potem stymulacja.
reklama
sssurykatka
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny, zakładam wersję, że bliźniaki. I nie myślę przez 2 dni Może po usg do durnego łba dojdzie, że trzeba się cieszyć...
nieagatka
U mnie jesli zmiany sa male to sie ich nie ruszs. Ja mialam 2 cysty czekoladowe po 4cm kazda. Nie ruszali ich. Trraz 3 lata pozniej sa tam nadal i maja po 1cm.Dr M. z Bociana preferuje najpierw usunięcie ognisk endometriozy a potem stymulacja.
Śliwka12345
Kiedyś, jak jeszcze mieliśmy nadzieję na naturalsa, moja osteopatka tak twierdziła. Kazała wyeliminować gluten, nabiał i cukier. Katowaliśmy się z mężem ok 3 miesięcy i rezultaty są takie, że jestem po 4 stymulacjach, 3 transferach i 0 ciąży. Nie wiem czy ta teoria nie działa, czy byliśmy za mało konsekwentni. Ale prawda jest taka, że najlepsza stymulacja, to była ta po wakacjach, gdzie szły w ruch gofry, piwo i takie tam. Trudno powiedzieć.
Ja trzymałam się tak średnio. Ale po stymulacji mieliśmy 10 jajeczek i w sumie zostało z nami 5 blastocyst podobno najlepszej jakości Tak się poprostu zastanawiam czy tylko nasza taka zauroczona jest tą dietą czy ktoś jeszcze
U
użytkowniczka v
Gość
O jejku,ale poszybowała ta beta. Bliźniaki będą jak nic. Nie stresuj się Matka :*Dziękuję dziewczyny, zakładam wersję, że bliźniaki. I nie myślę przez 2 dni Może po usg do durnego łba dojdzie, że trzeba się cieszyć...
@sssurykatka o matko ale zapitalaja bliźniaki ❤❤❤ gratulacje
Śliwka12345
Tak, lekarka kazała zrobić betę w czwartek 15 listopada Ja właśnie mam już jakąś schizę bo bolą mnie piersi i brzuch jak na okres więc co drugi dzień beczę mężowi na ramieniu że pewnie nic z tego nie będzieCzesc @Śliwka12345 to idziemy rowno,bo ja tez miałam transfer 8listopada,tylko moja blastunia 6dniowa byla slabsza,ale jest waleczna
Ja czuję takie niby klucie po prawej czesci macicy,a poza tym nic. Będziesz testowac przed weekendem?
Forget-me-not...
Przykro mi, że u Ciebie dzisiaj niezbyt optymistyczne wieści, ale nadzieja umiera ostatnia. Trzymam kciuki i lepszych wiadomosci w środę życzę.Niestety, kochane, nie mam dobrych wieści...
słaby przyrost 13 dpt 84 mIU/ml, w 11 było 63 mIU/ml
także chyba koniec mojego krótkiego snu
lekarka jeszcze daje nadzieję, nie odstawiam leków, ale to byłby prawdziwy cud...
@Akatombo mam nadzieje ze ruszy. ze to chwilowa pauza. U @PaulinkaP tak bylo i piekna ciaza.
@sssurykatka ale czadzior!!!!!!!!!
@sssurykatka ale czadzior!!!!!!!!!
reklama
Podziel się: