reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kiedyś, jak jeszcze mieliśmy nadzieję na naturalsa, moja osteopatka tak twierdziła. Kazała wyeliminować gluten, nabiał i cukier. Katowaliśmy się z mężem ok 3 miesięcy i rezultaty są takie, że jestem po 4 stymulacjach, 3 transferach i 0 ciąży. Nie wiem czy ta teoria nie działa, czy byliśmy za mało konsekwentni. Ale prawda jest taka, że najlepsza stymulacja, to była ta po wakacjach, gdzie szły w ruch gofry, piwo i takie tam. Trudno powiedzieć.

Ja trzymałam się tak średnio. Ale po stymulacji mieliśmy 10 jajeczek i w sumie zostało z nami 5 blastocyst podobno najlepszej jakości :) Tak się poprostu zastanawiam czy tylko nasza taka zauroczona jest tą dietą czy ktoś jeszcze

Czesc @Śliwka12345 to idziemy rowno,bo ja tez miałam transfer 8listopada,tylko moja blastunia 6dniowa byla slabsza,ale jest waleczna:)
Ja czuję takie niby klucie po prawej czesci macicy,a poza tym nic. Będziesz testowac przed weekendem?
Tak, lekarka kazała zrobić betę w czwartek 15 listopada :) Ja właśnie mam już jakąś schizę bo bolą mnie piersi i brzuch jak na okres więc co drugi dzień beczę mężowi na ramieniu że pewnie nic z tego nie będzie :(

Niestety, kochane, nie mam dobrych wieści...
słaby przyrost 13 dpt 84 mIU/ml, w 11 było 63 mIU/ml
także chyba koniec mojego krótkiego snu :(
lekarka jeszcze daje nadzieję, nie odstawiam leków, ale to byłby prawdziwy cud...
Przykro mi, że u Ciebie dzisiaj niezbyt optymistyczne wieści, ale nadzieja umiera ostatnia. Trzymam kciuki i lepszych wiadomosci w środę życzę.

reklama
U mnie po wizycie. Dzis 23dpt. Z moich amatorskich wyliczen to jest 6+0.
Pecherzyk jest w macicy, ladny, dobrej wielkosci. Zarodka nie widac jeszcze ale doktor mowi ze jest jak najbardziej ok. Mam przyjść za 2 tyg zeby juz serce bylo na 100%.
20181112_132047.jpg

Załączniki

• 20181112_132047.jpg
    20181112_132047.jpg
    49,6 KB · Wyświetleń: 783
Do góry