O ja pierdziu... No teraz to dałaś czadu. Gały mi wyszły na wierzch. Sssurykaciątka mają się bardzo dobrze i jakiś tam krwiaczek może im podskoczyć Ale tak czy inaczej poleż jeszcze, choć wiem, że Cię pewnie nosiDziewczynki, proszę spojrzeć na zdjęcie w moim avatarze... tak teraz wyglądam... A potem niech któraś się pofatyguje zebrać mnie z podlogi...
Ku przypomnieniu:
9 dpt 197
11 dpt 778
13 dpt 2907
18 dpt 24775...
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
@sssurykatka ja nieeeeee uwierze jak nie bedzie drugiego w srodku, nosz nie ma innej opcji! Beta sprint normalnie!!!
@Akatombo moze trzeba wszystko postawic na jedna karte? Sama nie wiem ale chyba bym brala ten intra jak najszybciej!
@Akatombo moze trzeba wszystko postawic na jedna karte? Sama nie wiem ale chyba bym brala ten intra jak najszybciej!
sssurykatka
Dzięki kochana, Ty masz turbokciuki... ja dla odmiany, zeby się bardziej umartiwć czytam sobie o zaśniadzie groniastym, który daje kosmiczne bety, ale zastanawiam się, czy to w ogóle możliwe przy in vitro. Gdzieś znalazłam info, że ivf podnosi ryzyko zaśniadu, ale nie umiem sobie wytlumaczyć dlaczego, skoro przyczyną jest nieorawidlowe.zapłodnienie, a tu niby wszystko.pod kontrolą... zastanawiam się także, do którego psychiatry powinnam się udać i czy ja się jeszcze umiem.z czegoś.cieszyć.O ja pierdziu... No teraz to dałaś czadu. Gały mi wyszły na wierzch. Sssurykaciątka mają się bardzo dobrze i jakiś tam krwiaczek może im podskoczyć Ale tak czy inaczej poleż jeszcze, choć wiem, że Cię pewnie nosi
sssurykatka
Przydalby się drugi, matka by przestała zasniady wymyślać.@sssurykatka ja nieeeeee uwierze jak nie bedzie drugiego w srodku, nosz nie ma innej opcji! Beta sprint normalnie!!!
@Akatombo też bym brała ten intralipid jak najszybciej.
Kiedyś, jak jeszcze mieliśmy nadzieję na naturalsa, moja osteopatka tak twierdziła. Kazała wyeliminować gluten, nabiał i cukier. Katowaliśmy się z mężem ok 3 miesięcy i rezultaty są takie, że jestem po 4 stymulacjach, 3 transferach i 0 ciąży. Nie wiem czy ta teoria nie działa, czy byliśmy za mało konsekwentni. Ale prawda jest taka, że najlepsza stymulacja, to była ta po wakacjach, gdzie szły w ruch gofry, piwo i takie tam. Trudno powiedzieć.Dziewczyny a czy któraś z was miała wskazaną dietę bezglutenową? Że niby gluten powoduje niepłodnosć?
dżoasia
Surykaciu mnie sie wydaje, ze zasni s to by ci dal bete w setkach tysiecy. Tu rosnie ok, ale na bank beda blizniaki o ile ktorys sie dodatkowo nie podzielil Ciocia dzoasia ci to mowiPrzydalby się drugi, matka by przestała zasniady wymyślać.
@Akatombo też bym brała ten intralipid jak najszybciej.
Laurka2019
Czesc @Śliwka12345 to idziemy rowno,bo ja tez miałam transfer 8listopada,tylko moja blastunia 6dniowa byla slabsza,ale jest walecznaCześć dziewczyny. Jestem tu nowa ale tak was podczytuje od kilku dni
Ja miałam robiony transfer w zeszły czwartek o betę mam zrobić po 7 dniach. Miałam transferowana blastocyste 5.1.1. podobno najlepszej jakości tak mówi moja lekarka. Czy można po tych kilku dniach mieć już jakieś objawy? Mnie puki co bolą piersi.
Ja czuję takie niby klucie po prawej czesci macicy,a poza tym nic. Będziesz testowac przed weekendem?
To ja turbokciuki trzymam dalej, a Ty wbijaj się na wizytę. Pod psychiatrę to my tu większość podpadamy Ja tylko proszę, nie zamartwiaj się na zapas! Wiem, wiem łatwo powiedzieć... Ale jest dobrze i nie ma co stresować kropków. Tak czy inaczej proponuję dzisiaj serialiki lub zajęcie czymś innym głowy. O zaśniadach zapominamy!Dzięki kochana, Ty masz turbokciuki... ja dla odmiany, zeby się bardziej umartiwć czytam sobie o zaśniadzie groniastym, który daje kosmiczne bety, ale zastanawiam się, czy to w ogóle możliwe przy in vitro. Gdzieś znalazłam info, że ivf podnosi ryzyko zaśniadu, ale nie umiem sobie wytlumaczyć dlaczego, skoro przyczyną jest nieorawidlowe.zapłodnienie, a tu niby wszystko.pod kontrolą... zastanawiam się także, do którego psychiatry powinnam się udać i czy ja się jeszcze umiem.z czegoś.cieszyć.
reklama
Forget-me-not...
Pięknie. Super wieści i cieszę się że Cię trochę uspokoiło. Oby tak dalej... [emoji4]Dziewczynki, proszę spojrzeć na zdjęcie w moim avatarze... tak teraz wyglądam... A potem niech któraś się pofatyguje zebrać mnie z podlogi...
Ku przypomnieniu:
9 dpt 197
11 dpt 778
13 dpt 2907
18 dpt 24775...
Podziel się: