reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki, proszę spojrzeć na zdjęcie w moim avatarze... tak teraz wyglądam... A potem niech któraś się pofatyguje zebrać mnie z podlogi...
Ku przypomnieniu:
9 dpt 197
11 dpt 778
13 dpt 2907

18 dpt 24775...
O ja pierdziu... No teraz to dałaś czadu. Gały mi wyszły na wierzch. Sssurykaciątka mają się bardzo dobrze i jakiś tam krwiaczek może im podskoczyć:D Ale tak czy inaczej poleż jeszcze, choć wiem, że Cię pewnie nosi;)

reklama
O ja pierdziu... No teraz to dałaś czadu. Gały mi wyszły na wierzch. Sssurykaciątka mają się bardzo dobrze i jakiś tam krwiaczek może im podskoczyć:D Ale tak czy inaczej poleż jeszcze, choć wiem, że Cię pewnie nosi;)
Dzięki kochana, Ty masz turbokciuki... ja dla odmiany, zeby się bardziej umartiwć czytam sobie o zaśniadzie groniastym, który daje kosmiczne bety, ale zastanawiam się, czy to w ogóle możliwe przy in vitro. Gdzieś znalazłam info, że ivf podnosi ryzyko zaśniadu, ale nie umiem sobie wytlumaczyć dlaczego, skoro przyczyną jest nieorawidlowe.zapłodnienie, a tu niby wszystko.pod kontrolą... zastanawiam się także, do którego psychiatry powinnam się udać i czy ja się jeszcze umiem.z czegoś.cieszyć.

@sssurykatka ja nieeeeee uwierze jak nie bedzie drugiego w srodku, nosz nie ma innej opcji! Beta sprint normalnie!!!
@Akatombo moze trzeba wszystko postawic na jedna karte? Sama nie wiem ale chyba bym brala ten intra jak najszybciej!
Przydalby się drugi, matka by przestała zasniady wymyślać.
@Akatombo też bym brała ten intralipid jak najszybciej.

Dziewczyny a czy któraś z was miała wskazaną dietę bezglutenową? Że niby gluten powoduje niepłodnosć?
Kiedyś, jak jeszcze mieliśmy nadzieję na naturalsa, moja osteopatka tak twierdziła. Kazała wyeliminować gluten, nabiał i cukier. Katowaliśmy się z mężem ok 3 miesięcy i rezultaty są takie, że jestem po 4 stymulacjach, 3 transferach i 0 ciąży. Nie wiem czy ta teoria nie działa, czy byliśmy za mało konsekwentni. Ale prawda jest taka, że najlepsza stymulacja, to była ta po wakacjach, gdzie szły w ruch gofry, piwo i takie tam. Trudno powiedzieć.

dziewczyny mam do sprzedania lutinus 2 i pół opakowania. piszcie na priv.mi niestety nie będzie mi już potrzebny. niepotrzebnie kupowałam tyle od razu

Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa ale tak was podczytuje od kilku dni ☺️
Ja miałam robiony transfer w zeszły czwartek o betę mam zrobić po 7 dniach. Miałam transferowana blastocyste 5.1.1. podobno najlepszej jakości tak mówi moja lekarka. Czy można po tych kilku dniach mieć już jakieś objawy? Mnie puki co bolą piersi.
Czesc @Śliwka12345 to idziemy rowno,bo ja tez miałam transfer 8listopada,tylko moja blastunia 6dniowa byla slabsza,ale jest waleczna:)
Ja czuję takie niby klucie po prawej czesci macicy,a poza tym nic. Będziesz testowac przed weekendem?

Dzięki kochana, Ty masz turbokciuki... ja dla odmiany, zeby się bardziej umartiwć czytam sobie o zaśniadzie groniastym, który daje kosmiczne bety, ale zastanawiam się, czy to w ogóle możliwe przy in vitro. Gdzieś znalazłam info, że ivf podnosi ryzyko zaśniadu, ale nie umiem sobie wytlumaczyć dlaczego, skoro przyczyną jest nieorawidlowe.zapłodnienie, a tu niby wszystko.pod kontrolą... zastanawiam się także, do którego psychiatry powinnam się udać i czy ja się jeszcze umiem.z czegoś.cieszyć.
To ja turbokciuki trzymam dalej, a Ty wbijaj się na wizytę. Pod psychiatrę to my tu większość podpadamy:D Ja tylko proszę, nie zamartwiaj się na zapas! Wiem, wiem łatwo powiedzieć... Ale jest dobrze i nie ma co stresować kropków. Tak czy inaczej proponuję dzisiaj serialiki lub zajęcie czymś innym głowy. O zaśniadach zapominamy!

reklama
Do góry