reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Szkoda ze nie mozemy jej tez zobaczyc, widzialam juz takie malenstwa, rozumiem jesli Gosia nie chce jej tu pokazywac. Ja sie tylko zastanawiam co te skurcze tak nagle wywolalo, czy to sie dzieje tak po prostu?
To właśnie jest najbardziej przerażające, że od chwili, gdy jest wszystko w porządku nagle zaczynają się skurcze znikąd. Nie wiadomo na razie z czego to wynika. :(

reklama
Szkoda ze nie mozemy jej tez zobaczyc, widzialam juz takie malenstwa, rozumiem jesli Gosia nie chce jej tu pokazywac. Ja sie tylko zastanawiam co te skurcze tak nagle wywolalo, czy to sie dzieje tak po prostu?

Gosi chcialo sie siku dwa razy w nocy, poszla sie zalatwic, ale nie do konca mogla mimo ze sie chcialo, a to juz prawdopodobnie byly skurcze, ktorych nie czula, potem poszlo jak z gorki, trzeba bylo szybko jechac do szpitala. Potem byly juz co 10-15 minut i nic nie byli w stanie robic i trzeba bylo robic cesarke. Jak to w takich przypadkach, nic nie mozna bylo zrobic :(

Oliwka jest piekna, silna i walczy, dostala 6 punktow a Gosia jest dzielna. Rozmawialam z nia na messengerze, trzyma sie bardzo dzielnie, prawdziwa silaczka !!!!!

@Akatombo gratuluję z całego serca i trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji :) Beta jak dla mnie - marzenie.
@sssurykatka ja cały czas trzymam kciuki za sssurykaciątka! I nie puszczam:) Ja jak czekałam na betę w domu, to całymi dniami oglądałam całe sezony filmów. Czas szybko leciał;) Polecam.
@Kotuszek beta bombowa! Kciuki za ciąg dalszy!
@Kurcia ja tam nie będę na Ciebie krzyczeć, bo pewnie będąc na Twoim miejscu, zrobiłabym to samo;) Ale masz już przynajmniej spokojną głowę. Kurczaczek ma się bardzo dobrze:biggrin2:
Czekamy na dalsze info o Oliwce. Będzie dobrze. Musi... Jak coś bedzie trzeba pomóc, piszcie dziewczyny tutaj. Ja nie mam FB i może nie tylko ja. Oliwka jest maleństwem, ale naprawdę jeszcze mniejsze dzieci rosną zdrowo. Oby tylko nie było żadnych powikłań czy niedotlenienia.

Ok. Ukrzyzujcie mnie, obsypcie smola i pierzem..poszlam na bete. Lab mam pod nosem. A zero objawow i tylko te rosnace cyferki sa dla mnie wyznacznikiem ze Kurczak ma sie dobrze. Robiona po chyba 45h od ostatniej bo nie dalo rady inaczej.
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.1
15dpt 313.1
17dpt 1003.2
19dpt 1824

Juz sie nie potraja. Ale dalej norma? Jest ok?
Kurciu przyrost ponad 80%. Jest super [emoji173]

@Mieciu85 ja Was „znam” tak krótko bo od miesiąca na tym forum ale jesteście mi bardzo bliskie a Wasze historie osobiście przeżywam. Nie ma godziny żebym tu nie zajrzała. A faktycznie można kiedyś pomyśleć o zlocie staraczek i mamusiek z babyboom :)

Dokladnie, jestescie mi strasznie bliskie, duzo latwiej przez to wszystko przechodzic z taka wspaniala grupa osob, ktore nas wspieraja. tylko my sie potrafimy zrozumiec w pewnych sprawach [emoji173]️

Próbuję nadrobić posty, ale sporo tego, wspaniałe bety i pomyślne wizyty przeplatają się z tymi smutnymi, ale trzeba wierzyć że będzie dobrze

Myślę, że się Gosia pochwali jak trochę dojdą do siebie.
Ja się smieję, że Oliwka się urodziła w terminie, ale wg OM sprzed punkcji - nie podobało się jej na zimowisku :D A jej kazali czekać te 3 miesiące - no to pomyślała "Co to to nie!" :)
Tak na rozluźnienie ;)

@Mieciu85 co to jest box set? ;)
@Dgd serial to dobry pomysł. Ja mam w ogóle mnóstwo rzeczy do nadrobienia, ale.na niczym się nie potrafię skupić...
@annemarie, załączam fotę.
Nie potrafię sobie wyobrazić przez co Gosia przeszła. I nadal przechodzi. Wszystkie myśli w stronę naszych dzielnych fajterek!

Załączniki

• 15417009246181188086983.jpg
    15417009246181188086983.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 167
reklama
Myślę, że się Gosia pochwali jak trochę dojdą do siebie.
Ja się smieję, że Oliwka się urodziła w terminie, ale wg OM sprzed punkcji - nie podobało się jej na zimowisku :D A jej kazali czekać te 3 miesiące - no to pomyślała "Co to to nie!" :)
Tak na rozluźnienie ;)

Asik, na Ciebie zawsze mozna liczyc na maly zarcik :) Uwielbiam Cie za to!!!

A ja musze do jutra przezyc!!!

Do góry