reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tylko wiesz, jesli w sejmie jest 99% poslow nie majacych zielonego pojecia o procedurze, to nie ma co liczyc na zdrowy rozsadek glosujacych, beda glosowac zgodnie z zaleceniami kosciola..
Mi się wydaje, że to nie jest możliwe, by to przeszło. Na pewno nie w tej formie. To jest ograniczanie ludziom możliwości posiadania potomstwa, nie dość że ilościowo pod względem zapładnianych komórek, to jeszcze miałoby to być tylko dla małżeństw. To by było wbrew podstawowym prawom zapewnionym w Konstytucji. Oczywiście różne rzeczy mogą się zdarzyć. :/

Mi się wydaje, że to nie jest możliwe, by to przeszło. Na pewno nie w tej formie. To jest ograniczanie ludziom możliwości posiadania potomstwa, nie dość że ilościowo pod względem zapładnianych komórek, to jeszcze miałoby to być tylko dla małżeństw. To by było wbrew podstawowym prawom zapewnionym w Konstytucji. Oczywiście różne rzeczy mogą się zdarzyć. :/
Justynka, ale dotychczasowe prawo chyba tez teoretycznie ogranicza ilosc zapladnianych komorek do 6, chyba ze sa specjalne wskazania do wiekszej ilosci. I najgorsze, ze chca zabronic mrozenia. Czyli jak kobieta bedzie miec hiperke, to wychodzi na to, ze cala procedura by przepadala [emoji15]

No wlasnie miałam Wam to wstawiac.
Pojebalo ich....!!!
Jak ja bym chciała zeby oni byli zmuszeni do bycia przez kilka lat w naszej skórze. Zobaczyc jakim cierpieniem i bezradnoscia to dla nas jest. Większość od razu zmienila by zdanie.
Ja w Anglii przez 2 lata przekladalam swoje pierwsze podejscie do ivf bo mialam nadzieje ze sie moze jakos inaczej uda.
Żadna z Nas tego nie chce. To zycie nas do tego zmusza.
Najgorsze ze tam pewnie nikt o nas walczacych o wlasne dzieci nawet nie pomysli tylko bawią się w swoje rozgrywki polityczne.

Jestem ciekawa co zrobi taki jeden z drugim debilem, jak w rodzinie był by problem. Nie życzę nikomu , ale k**wa mac przestaną oni w końcu ludziom w dupy zaglądać. Chyba to za ich pieniądze, aby tylko ludziom życie uprzykrzyć. Nerw mnie szarpnął.

Tylko oni maja w d..e konstytucję co udowodnili nie raz ja łamiąc

reklama
Do góry