adunnnia90
Fanka BB :)
Ja pierd...... Banda idiotow!!!!Dziewczyny widzialyscie? No przeciez rece opadaja...
Link do: In vitro tylko dla małżeństw? Nowy projekt w Sejmie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pierd...... Banda idiotow!!!!Dziewczyny widzialyscie? No przeciez rece opadaja...
Tylko wiesz, jesli w sejmie jest 99% poslow nie majacych zielonego pojecia o procedurze, to nie ma co liczyc na zdrowy rozsadek glosujacych, beda glosowac zgodnie z zaleceniami kosciola..Ktoś tu upadł na głowę. Dodatkowo te ograniczenia w zakresie zapłodnionych komórek i zakaz krio. Masakra.
To jakiś żart? Co za idiotyzm.Dziewczyny widzialyscie? No przeciez rece opadaja...
My mamy 5Ja sie tylko zastanawiam co bedzie z tymi parami, ktore maja juz mrozaki... co? Zmusza prawnie kliniki, zeby je zniszczyc???
My rowniez 5. I nie chce sobie nawet wyobrazac takich sytuacji..My mamy 5
Jednak myślę że PiS nie poprze tego projektu, podobnie jak i nie ruszył ustawy aborcyjnej. Partia ta reklamuje się jako katolicka ale gdy przychodzi do decyzji to jednak na projektach i gadaniu się skończy.Tylko wiesz, jesli w sejmie jest 99% poslow nie majacych zielonego pojecia o procedurze, to nie ma co liczyc na zdrowy rozsadek glosujacych, beda glosowac zgodnie z zaleceniami kosciola..
Kochana pomyslodawca projektu jest jakis dupek od ku.kiza.. nosz sie wqrwilam z samego ranaJednak myślę że PiS nie poprze tego projektu, podobnie jak i nie ruszył ustawy aborcyjnej. Partia ta reklamuje się jako katolicka ale gdy przychodzi do decyzji to jednak na projektach i gadaniu się skończy.
Nic nie będzie, prawo nie działa do tyłu.My mamy 5