reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mody na sukces Kurcia i 5cio dniowy Kurczak ciag dalszy.
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.1
15dpt 313.1
17dpt 1003.2
Kurcia wracam ja sobie po pracy zmeczona i mowie no musze zobqczyc co tu u Ciebie slychac i co widze....szok jak pieknie urosla:) wkrecilam sie w ten serial;) jeszcze bedziesz robic bete czy juz sobie darujesz? Juz teraz to musi byc dobrze! Powiem Ci ze jak zobaczylam poczatek tej niskiej bety to mysle cholera u mnie bylo podobnie wiem co czuje ile niepewnosci itd ale ju, chyba odsapnelas z ulga? Czy w tym podejsciu mialas jakies dodatkowe leki niz w poprzednich? Pozdrawiam i niech Kurci serial dalej trwa;););)

Wczoraj nie miałam jak, ale patrzę dzisiaj a tu szok. No @Kurcia superancko! To teraz czekamy na zdjęcie z usg:) Mam nadzieję, że rozwiązałaś z sssurykatką worek z dobrymi informacjami.
Trzymam kciuki za cd. :tak:
@anett96 myślami i serduchem dzisiaj z Tobą i z wszystkimi, które dzisiaj czekają na dobre wieści.

reklama
Do góry