reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cos zdjecie nie przeszlo... to jeszcze raz Kurcia odbierajaca bete[emoji38]
IMG_1760.JPG
copyright Mieciu [emoji23]

Załączniki

• IMG_1760.JPG
    IMG_1760.JPG
    77,2 KB · Wyświetleń: 755
reklama
Surykatka haahaha piekna jestes w tym foto:D nie wiem czemu ale kojarzy mi sie z mama muminka :D

Tak bylo niestety, mysle ze jeszcze z 2-3 dni cie tak potrzyma i odpusci.

@anett96 mysle o tobie!!! Sikacze sa wstretne, ale.nie zawsze klamia. Co ma byc to bedzie :*

@Kurcia a ty czekasz do wieczora zeby jednak przebic surykatke??? :D nie oszukuj haha, puszczaj juz ta krew, zaraz dobranocka bedzie a ty w lesie:D
Dzieki za Twe mysli[emoji4]
Jutro rano sik i lece na bete.
A ja czekam na Ciebie caly czas!!!!

To był jeden zarodek tylko?!,? Ja cały czas myślałam ze dwa.

Mieszają mi się te Wasze sukcesy dziewczynki... ;)))
Nadal wnoszę aby na forum były „podpisy” jak na innych....
Np. Biedronka anonimowa optymistka - 2 stymulacje 2 jajka; poronienie itd........
To dobry pomysl. Ale ja tepa dzida, nietechniczna[emoji6]

Dziekuje za te wszystkie gratulacje i mile slowa. Bardzo dziekuje. Ja jestem w ciezkim szoku. Liczylam na 700-800. Fakt ze robilam po 57h a nie 48h od ostatniego razu..jak @dżoasia pisala ze przeciagalam :)

To 17dpt wiec nie wiem na kiedy sie na pecherzykowa powinnam umowic. Bo u nas w klinice chyba najpierw pecherzykowa przed serduszkowa.
Kochana ja na kartce mialam ze 21-26dpt. Wizyte miałam 27dpt by bylam wierna dr G i już było serduszko❤ ja bym się na poniedzialek unawuala

reklama
Do góry