reklama
Dzieki za Twe mysli[emoji4]Surykatka haahaha piekna jestes w tym foto nie wiem czemu ale kojarzy mi sie z mama muminka
Tak bylo niestety, mysle ze jeszcze z 2-3 dni cie tak potrzyma i odpusci.
@anett96 mysle o tobie!!! Sikacze sa wstretne, ale.nie zawsze klamia. Co ma byc to bedzie :*
@Kurcia a ty czekasz do wieczora zeby jednak przebic surykatke??? nie oszukuj haha, puszczaj juz ta krew, zaraz dobranocka bedzie a ty w lesie
Jutro rano sik i lece na bete.
A ja czekam na Ciebie caly czas!!!!
O szalonaaaaa. Serdeczne gratki!!!![emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]Mody na sukces Kurcia i 5cio dniowy Kurczak ciag dalszy.
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.1
15dpt 313.1
17dpt 1003.2
To dobry pomysl. Ale ja tepa dzida, nietechniczna[emoji6]To był jeden zarodek tylko?!,? Ja cały czas myślałam ze dwa.
Mieszają mi się te Wasze sukcesy dziewczynki... ))
Nadal wnoszę aby na forum były „podpisy” jak na innych....
Np. Biedronka anonimowa optymistka - 2 stymulacje 2 jajka; poronienie itd........
adunnnia90
Fanka BB :)
Kurczaczek sie rozkrecil!!!! [emoji7] Pięknie [emoji8] [emoji64]Mody na sukces Kurcia i 5cio dniowy Kurczak ciag dalszy.
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.1
15dpt 313.1
17dpt 1003.2
misis188
Kochana ja na kartce mialam ze 21-26dpt. Wizyte miałam 27dpt by bylam wierna dr G i już było serduszko❤ ja bym się na poniedzialek unawualaDziekuje za te wszystkie gratulacje i mile slowa. Bardzo dziekuje. Ja jestem w ciezkim szoku. Liczylam na 700-800. Fakt ze robilam po 57h a nie 48h od ostatniego razu..jak @dżoasia pisala ze przeciagalam
To 17dpt wiec nie wiem na kiedy sie na pecherzykowa powinnam umowic. Bo u nas w klinice chyba najpierw pecherzykowa przed serduszkowa.
No wlasnie tak myslalam ze juz po weekendzie moze. Zeby dla spokojnosci wszystko bylo na swoim miejscu.Kochana ja na kartce mialam ze 21-26dpt. Wizyte miałam 27dpt by bylam wierna dr G i już było serduszko[emoji173] ja bym się na poniedzialek unawuala
@nadziejamooja;)
@misis188 czy Ty jesteś w Gyncentrum Katowice u dr G?Kochana ja na kartce mialam ze 21-26dpt. Wizyte miałam 27dpt by bylam wierna dr G i już było serduszko❤ ja bym się na poniedzialek unawuala
@nadziejamooja;)
@martka83 kochana, wracam w piątek do domu to Ci sprawdzę i dam znać jak nie będzie za późno. Na kiedy potrzebujesz?Dziewczyny poratujcie please. Czy został Wam może płyn do rozrabiania proszku menopur? Mam okazję kupić taniej sam proszek i szukam tej "wody"
reklama
@ ma być 14.11@martka83 kochana, wracam w piątek do domu to Ci sprawdzę i dam znać jak nie będzie za późno. Na kiedy potrzebujesz?
A jesteś gdzieś że Śląska? Bo widzę, że pytasz o Gyncentrum wyżej a ja tam się leczę. Pytam żeby wiedzieć czy wchodzi w grę odbiór osobisty[emoji4]
Podziel się: