Aaaa no i będę potrzebowała myślę około 8-9 szt. Przynajmniej przy poprzedniej stymulacji tyle brałam@martka83 kochana, wracam w piątek do domu to Ci sprawdzę i dam znać jak nie będzie za późno. Na kiedy potrzebujesz?
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Qwa ja glupia mialam to wyrzucilam, ale jedna fioleczka jeszcze zyje. Jak cos to moge ci wyslac. Ale moze @Kurcia zostalo????Dziewczyny poratujcie please. Czy został Wam może płyn do rozrabiania proszku menopur? Mam okazję kupić taniej sam proszek i szukam tej "wody"
Edit: moge ci do gc podrzucic
Dziękuję[emoji8] może akurat tej jednej będzie brakowało[emoji2] zobaczymy ile dziewczyny mają i czy się uzbiera[emoji2]Qwa ja glupia mialam to wyrzucilam, ale jedna fioleczka jeszcze zyje. Jak cos to moge ci wyslac. Ale moze @Kurcia zostalo????
@nadziejamooja;)
@nadziejamooja;)
@martka83 priv@ ma być 14.11
A jesteś gdzieś że Śląska? Bo widzę, że pytasz o Gyncentrum wyżej a ja tam się leczę. Pytam żeby wiedzieć czy wchodzi w grę odbiór osobisty[emoji4]
A co tam się u Ciebie Kochana dzieje?Trzymaj się Gotart bidulko.
U mnie też stresy non stop.
No tak ja mam te rozpuszczalniki do dawki 75. 5 fiolek chyba.Dziękuję[emoji8] może akurat tej jednej będzie brakowało[emoji2] zobaczymy ile dziewczyny mają i czy się uzbiera[emoji2]
Jestem z krakowa ale tez sie lecze w gync. I co lepsze..menopur proszek tez mi zostal moge oddac za darmoche. 5 fiolek 75
Ozłocić Cię?[emoji2] [emoji2] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]No tak ja mam te rozpuszczalniki do dawki 75. 5 fiolek chyba.
Jestem z krakowa ale tez sie lecze w gync. I co lepsze..menopur proszek tez mi zostal moge oddac za darmoche. 5 fiolek 75
chlopkers
Aaaaaaa!!! [emoji7][emoji7][emoji7] Kurciu, mega super bombowo!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] Kiedy usg? [emoji4]Mody na sukces Kurcia i 5cio dniowy Kurczak ciag dalszy.
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.1
15dpt 313.1
17dpt 1003.2
reklama
JoannaRak
@Kurcia, ale polecialas!!! Mga gratki Czyzby koniec serialu betowania i teraz wchodzisz w etap usg???
Dziewczyny, ja wlasnie okresowo zaczelam cos tam odczuwac! Normalnie nie mam okresu regularnie a wiec biore to jako dobry sygnal, plus chodze lewa, i tylko bym spala. Jutro 5dpt, niech ten czas szybko mija!
Dziewczyny, ja wlasnie okresowo zaczelam cos tam odczuwac! Normalnie nie mam okresu regularnie a wiec biore to jako dobry sygnal, plus chodze lewa, i tylko bym spala. Jutro 5dpt, niech ten czas szybko mija!
Podziel się: