reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
[emoji8] dziękujemy [emoji8] a Ty jak się czujesz? Który to juz tc? [emoji848][emoji173]
Samopoczucie lepsze dziekuje ze pytasz! Tylko z jedzieniem mam problem bo żołądek pobolewa i wiele muszę sobie odmawiać ale daje rade. To JUŻ 16+4! Strasznie szybko ten czas leci. Mam wrażenie ze jeszcze wczoraj byłam w 6tc! Szok!

Dziewczyny a czy któraś z Was spi z bobasem
? Bo ja mówię do mojego męża żeby łóżeczko stało narazie w sypialni a on na to ze nie bo dziecko spi tez w dzień i ze łóżeczko od początku powinno stać w pokoju dziecięcym a ze w nocy póki jest małe i często się budzi to będzie spał z nami w lozku. Jakie macie na to zdanie??
Pare nocy polata w te i z powrotem zacznie myslec logistycznie. :pJa tez uwazam ze dzieci powinny spac w lozkach co nie oznacza ze maja miec mniej czulosci od mamy. Ale latac na poczatku z 10 razy do pokoju dziecięcego w nocy i nie przytomna ... tego sobie nie wyobrażam:D

Samopoczucie lepsze dziekuje ze pytasz! Tylko z jedzieniem mam problem bo żołądek pobolewa i wiele muszę sobie odmawiać ale daje rade. To JUŻ 16+4! Strasznie szybko ten czas leci. Mam wrażenie ze jeszcze wczoraj byłam w 6tc! Szok!
U mnie jakoś po 16 tc minęły te straszne dolegliwości żołądkowe przez które nie Mogłam jeść. Mam nadzieję ze i u Was pójdą w niepamięć [emoji8]

? Bo ja mówię do mojego męża żeby łóżeczko stało narazie w sypialni a on na to ze nie bo dziecko spi tez w dzień i ze łóżeczko od początku powinno stać w pokoju dziecięcym a ze w nocy póki jest małe i często się budzi to będzie spał z nami w lozku. Jakie macie na to zdanie??
U nas śpi zawsze oddzielnie. Tylko czasem na parę godzin nad ranem bierzemy do naszego łóżka choć dawno już tego się nie zdarzało. Na razie łóżeczko stoi w naszej sypialni - corcia ma pół roku [emoji4] Osobiście bym nie dała rady porządnie zasnąć z dzieckiem obok w naszym łóżku.

Moja spała w łóżku. Dzieci w rodzinie w łóżeczku ale w sypialni bo nikomu nie chce siè latać w nocy po pokojach. Życie samo zweryfikuje.

U nas od pierwszych dni jak Tylko wróciliśmy do domu to mali śpią w swoich lozeczkach u Siebie w pokoju. Ani razu z nami w. Łóżku w naszej sypialni. Fakt faktem trzeba było wstawać isc do innego pokoju jak jeszcze sie w nocy budzili ale ma to swoje plusy. Teraz jak mieli akcje zabkowanie i w. Nocy sie. Budzili i spać nie chcieli to mówię będzie u nas Spać w łóżku(Oliwia) ....wogole nie chciała zasnąć, poszłam zansiesc do. Ich pokoju do jej łóżeczka odrazu zasnela.

Osobiscie nie polecam spania z dzieckiem, bo jesli u nas sie takie sytucje zdarzaly to nigdy sie nie wysypialam, spalam z jednym okiem otwartym, zeby nie zmiazdzyc dziecka. Ogolnie to wiem, ze odradzaja spanie z dzieckiem w lozku w zwiazku ze zwiekszonym ryzykiem smierci lozeczkowej, moze naciagnac na siebie koldre, przydusic sie poduszka itd. U nas na pocztaku mala spala w sypialni w takim koszyku, a pozniej u nas w sypialni w lzozeczku, przenieslismy do jej pokoju jak miala okolo 3 miesiecy.
IMG_1722.JPG

Załączniki

• IMG_1722.JPG
    IMG_1722.JPG
    76,2 KB · Wyświetleń: 615
reklama
Do góry