reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
tylko ze dla niego tez 4 raz teoretycznie bo praktycznie to wiesz jak jest, ale widac ze sie martwi!

W poniedzialek pierwsze sprawdzenie estradiolu i progesterony, potem pod koniec tygodnia kolejne. Jeszcze mysle czy zrobic wtedy bete czy nie, obawiam sie ze beta moze nie wyjsc a wiec moze dam spokoj, a przy trzeciej weryfikacji juz bedzie wiadomo czy sie udalo. Jak bedzie pozytywna beta to reszte lekarstw dorzucimy czyli GCSF, fraxipirine, dalismy spokoj z plaquenil.
Od dzisiaj tez acard.

Jakie bierzecie dawki fraxipirine i acardu, u mnie to wyglada 0.4 i acard 150

Praktycznie to my wokol wszystkiego latamy a oni maja nadzieje, ze wszystko pokdzie dobrze-przynajmniej u mnie tak jest ;)

Super, ze juz po, zobaczysz jak bedziesz sie psychicznie czula jesli chodzi o weryfikacje bety. Ja heparyne biore 0.4 i acard 75mg.

To super!! W życiu bym nie przypuszczała! Dziękuje bardzo. Tylko trochę dziś się martwię, bo mi progesteron spadł. W środę miałam 44,16 a dziś 29,44. I do tego ta infekcja. Chodzę i się ocieram, bo swędzi jak diabli. Kupiłam tantum rosa ale nic nie pomogło. I jakieś globulki ale czekam na wiad od mojej lekarki z potwierdzeniem ze mogę wziąć. Ehhhh

Justin a nie lepiej kupic dwa oddzielne , przez pierwsze tyg dac mi spac w jednym potem drugie skrecic? Bo z tego co czytam funkcjonuje to na krotka mete. Sama mysle jak to rozwiazac
Ja mam zamiar na początku trzymać moje bąble w jednym dużym łóżeczku.
Jedno duże to naprawdę na krótką mete. Maluszki szybko zaczną sie kręcić i Jeden drugiego budzić. U nas od początku uczyłam spać w oddzielnych.. I ładnie spali. Ja mam.obydwa łóżeczka 140x70 z lunkcja zrobienia później tapcAnika.. Tak na przyszłość juz myślałam żeby za. Rok łóżek nie. Szukać [emoji2]

reklama
Do góry