reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jedno duże to naprawdę na krótką mete. Maluszki szybko zaczną sie kręcić i Jeden drugiego budzić. U nas od początku uczyłam spać w oddzielnych.. I ładnie spali. Ja mam.obydwa łóżeczka 140x70 z lunkcja zrobienia później tapcAnika.. Tak na przyszłość juz myślałam żeby za. Rok łóżek nie. Szukać [emoji2]
U nas ta opcja nie wchodzila wogole w rachube, kupujemy dwa oddzielne.

reklama
addunia, jak macie wozek?
Mialam bebetto 42 z gondoli byłam zadowolona ale. Z spacerówek wogole.... Odrazu szukałam nowego wózka... Teraz mam. Spacerówke domino easy go i jestem zadowolona.. Lekka, ładnie sie składa. Wszędzie wjadę no i małym wygodnie.
IMG_20181102_213321.jpg
IMG_20181102_213309.jpg

Załączniki

• IMG_20181102_213321.jpg
    IMG_20181102_213321.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 477
  • IMG_20181102_213309.jpg
    IMG_20181102_213309.jpg
    128 KB · Wyświetleń: 473
W ogole to musze sie Wam przyznać ze mam dzis urodziny. I bardzo chcialam zeby nie byly smutne. I nie sa. Wiem ze nie sa to wielkie wartości ale jest przyrost dobry. Wiec urodziny sa radosne. Zobaczymy co bedzie dalej. :)
Kurcia, twoj slimaczek daje gazu to najwazniejsze. Wazne ze Beta sie podwaja i tego sie trzymajmy. Oby tak dalej.

Spelnienia marzen, tych malych i duzych. Zdrowka ❤️❤️❤️

W ogole to musze sie Wam przyznać ze mam dzis urodziny. I bardzo chcialam zeby nie byly smutne. I nie sa. Wiem ze nie sa to wielkie wartości ale jest przyrost dobry. Wiec urodziny sa radosne. Zobaczymy co bedzie dalej. :)
Wszystkiego najlepszego [emoji512] obyś najslodszy prezent przytuliła za 8 miesięcy [emoji173] [emoji7] [emoji8]

Jedno duże to naprawdę na krótką mete. Maluszki szybko zaczną sie kręcić i Jeden drugiego budzić. U nas od początku uczyłam spać w oddzielnych.. I ładnie spali. Ja mam.obydwa łóżeczka 140x70 z lunkcja zrobienia później tapcAnika.. Tak na przyszłość juz myślałam żeby za. Rok łóżek nie. Szukać [emoji2]
Wy to macie piękny pokoik dla dzieciaków [emoji106] [emoji7]

reklama
Dziewczyny a czy któraś z Was spi z bobasem
? Bo ja mówię do mojego męża żeby łóżeczko stało narazie w sypialni a on na to ze nie bo dziecko spi tez w dzień i ze łóżeczko od początku powinno stać w pokoju dziecięcym a ze w nocy póki jest małe i często się budzi to będzie spał z nami w lozku. Jakie macie na to zdanie??

Do góry