reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jedno duże to naprawdę na krótką mete. Maluszki szybko zaczną sie kręcić i Jeden drugiego budzić. U nas od początku uczyłam spać w oddzielnych.. I ładnie spali. Ja mam.obydwa łóżeczka 140x70 z lunkcja zrobienia później tapcAnika.. Tak na przyszłość juz myślałam żeby za. Rok łóżek nie. Szukać [emoji2]
U nas ta opcja nie wchodzila wogole w rachube, kupujemy dwa oddzielne.

reklama
addunia, jak macie wozek?
Mialam bebetto 42 z gondoli byłam zadowolona ale. Z spacerówek wogole.... Odrazu szukałam nowego wózka... Teraz mam. Spacerówke domino easy go i jestem zadowolona.. Lekka, ładnie sie składa. Wszędzie wjadę no i małym wygodnie.
IMG_20181102_213321.jpg
IMG_20181102_213309.jpg

Załączniki

• IMG_20181102_213321.jpg
    IMG_20181102_213321.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 471
  • IMG_20181102_213309.jpg
    IMG_20181102_213309.jpg
    128 KB · Wyświetleń: 464
W ogole to musze sie Wam przyznać ze mam dzis urodziny. I bardzo chcialam zeby nie byly smutne. I nie sa. Wiem ze nie sa to wielkie wartości ale jest przyrost dobry. Wiec urodziny sa radosne. Zobaczymy co bedzie dalej. :)
Kurcia, twoj slimaczek daje gazu to najwazniejsze. Wazne ze Beta sie podwaja i tego sie trzymajmy. Oby tak dalej.

Spelnienia marzen, tych malych i duzych. Zdrowka ❤️❤️❤️

W ogole to musze sie Wam przyznać ze mam dzis urodziny. I bardzo chcialam zeby nie byly smutne. I nie sa. Wiem ze nie sa to wielkie wartości ale jest przyrost dobry. Wiec urodziny sa radosne. Zobaczymy co bedzie dalej. :)
Wszystkiego najlepszego [emoji512] obyś najslodszy prezent przytuliła za 8 miesięcy [emoji173] [emoji7] [emoji8]

Jedno duże to naprawdę na krótką mete. Maluszki szybko zaczną sie kręcić i Jeden drugiego budzić. U nas od początku uczyłam spać w oddzielnych.. I ładnie spali. Ja mam.obydwa łóżeczka 140x70 z lunkcja zrobienia później tapcAnika.. Tak na przyszłość juz myślałam żeby za. Rok łóżek nie. Szukać [emoji2]
Wy to macie piękny pokoik dla dzieciaków [emoji106] [emoji7]

reklama
Dziewczyny a czy któraś z Was spi z bobasem
? Bo ja mówię do mojego męża żeby łóżeczko stało narazie w sypialni a on na to ze nie bo dziecko spi tez w dzień i ze łóżeczko od początku powinno stać w pokoju dziecięcym a ze w nocy póki jest małe i często się budzi to będzie spał z nami w lozku. Jakie macie na to zdanie??

Do góry