reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
[emoji8] dziękujemy [emoji8] a Ty jak się czujesz? Który to juz tc? [emoji848][emoji173]
Samopoczucie lepsze dziekuje ze pytasz! Tylko z jedzieniem mam problem bo żołądek pobolewa i wiele muszę sobie odmawiać ale daje rade. To JUŻ 16+4! Strasznie szybko ten czas leci. Mam wrażenie ze jeszcze wczoraj byłam w 6tc! Szok!

Dziewczyny a czy któraś z Was spi z bobasem
? Bo ja mówię do mojego męża żeby łóżeczko stało narazie w sypialni a on na to ze nie bo dziecko spi tez w dzień i ze łóżeczko od początku powinno stać w pokoju dziecięcym a ze w nocy póki jest małe i często się budzi to będzie spał z nami w lozku. Jakie macie na to zdanie??
Pare nocy polata w te i z powrotem zacznie myslec logistycznie. :pJa tez uwazam ze dzieci powinny spac w lozkach co nie oznacza ze maja miec mniej czulosci od mamy. Ale latac na poczatku z 10 razy do pokoju dziecięcego w nocy i nie przytomna ... tego sobie nie wyobrażam:D

Samopoczucie lepsze dziekuje ze pytasz! Tylko z jedzieniem mam problem bo żołądek pobolewa i wiele muszę sobie odmawiać ale daje rade. To JUŻ 16+4! Strasznie szybko ten czas leci. Mam wrażenie ze jeszcze wczoraj byłam w 6tc! Szok!
U mnie jakoś po 16 tc minęły te straszne dolegliwości żołądkowe przez które nie Mogłam jeść. Mam nadzieję ze i u Was pójdą w niepamięć [emoji8]

? Bo ja mówię do mojego męża żeby łóżeczko stało narazie w sypialni a on na to ze nie bo dziecko spi tez w dzień i ze łóżeczko od początku powinno stać w pokoju dziecięcym a ze w nocy póki jest małe i często się budzi to będzie spał z nami w lozku. Jakie macie na to zdanie??
U nas śpi zawsze oddzielnie. Tylko czasem na parę godzin nad ranem bierzemy do naszego łóżka choć dawno już tego się nie zdarzało. Na razie łóżeczko stoi w naszej sypialni - corcia ma pół roku [emoji4] Osobiście bym nie dała rady porządnie zasnąć z dzieckiem obok w naszym łóżku.

Moja spała w łóżku. Dzieci w rodzinie w łóżeczku ale w sypialni bo nikomu nie chce siè latać w nocy po pokojach. Życie samo zweryfikuje.

U nas od pierwszych dni jak Tylko wróciliśmy do domu to mali śpią w swoich lozeczkach u Siebie w pokoju. Ani razu z nami w. Łóżku w naszej sypialni. Fakt faktem trzeba było wstawać isc do innego pokoju jak jeszcze sie w nocy budzili ale ma to swoje plusy. Teraz jak mieli akcje zabkowanie i w. Nocy sie. Budzili i spać nie chcieli to mówię będzie u nas Spać w łóżku(Oliwia) ....wogole nie chciała zasnąć, poszłam zansiesc do. Ich pokoju do jej łóżeczka odrazu zasnela.

Osobiscie nie polecam spania z dzieckiem, bo jesli u nas sie takie sytucje zdarzaly to nigdy sie nie wysypialam, spalam z jednym okiem otwartym, zeby nie zmiazdzyc dziecka. Ogolnie to wiem, ze odradzaja spanie z dzieckiem w lozku w zwiazku ze zwiekszonym ryzykiem smierci lozeczkowej, moze naciagnac na siebie koldre, przydusic sie poduszka itd. U nas na pocztaku mala spala w sypialni w takim koszyku, a pozniej u nas w sypialni w lzozeczku, przenieslismy do jej pokoju jak miala okolo 3 miesiecy.
IMG_1722.JPG

Załączniki

• IMG_1722.JPG
    IMG_1722.JPG
    76,2 KB · Wyświetleń: 618
reklama
Do góry