reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja pierdziele, zalamalam sie
A ty kochana teraz miałaś cykl przerwy, c'nie? Jestes pewna, że tam żaden bobofrutek nie rośnie? :D
Tak czy siak czekamy obie. Mi się teoretycznie jeszcze nie spóźnia, ale zawsze miałam krótkie cykle a tu dzisiaj 28 i nico, cycki tylko zaczęły boleć, więc obstawiam jeszcze z tydzień :o

reklama
Jade zaraz do kliniki o co miałabym zapytać ? Jakie badania zrobić żeby było lepiej? poprzedni transfer był na świeżaku i się udało czy mogło się pozmieniać coś u mnie po porodzie i dlatego nie było implantacji? Wiem że in vitro to loteria i to mógłbyc poprostu nie ten czas ale być może zdecydujemy się na nową procedurę i może da się coś poprawić
Malogos ja miałam pierwszy udany transfer na swiezaku a crio się dopiero za 4 razem udało. Tobie życzę, żeby było szybciej ale różnie to może być. Masz jeszcze mrozaki?

Serialu ciag dalszy
blastka
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.10
Kurciu, trzymam kciuki za kurczaczka.
Beta nie oszałamia ale już nie z takich były tu piękne ciąże i jeszcze piękniejsze dzieci.
Zwłaszcza, że się podwoiła. Oby było dobrze.
U mnie była zawsze padaka ciąży biochemicznej, gdy beta osiągała wartość ok. 50. Później już był tylko spadek.
Myślę, że Twoja dzisiejsza napawa optymizmem.

reklama
Do góry