reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O jaki fajny! Ale z surowymi to mozna w ciazy? Bo za te 4-6 to juz w deipaku bedziesz. Moze tez zrobie...
hehe Mieciulku, potem się go piecze więc surowe nie będą :D tylko tak się jakoś zastanawiam jak to z tymi jajami w lodówce tyle czasu... ale już zarobiłam :D najwyżej zanim upieke to sam wyjdzie z lodówki i ucieknie :D

reklama
hehe Mieciulku, potem się go piecze więc surowe nie będą :D tylko tak się jakoś zastanawiam jak to z tymi jajami w lodówce tyle czasu... ale już zarobiłam :D najwyżej zanim upieke to sam wyjdzie z lodówki i ucieknie :D

Aaaa no widzisz tak zerknelam i noe doczytalam, myslalam ze jakas nowa metoda jak sernik na zimno [emoji23][emoji23][emoji85]. To moze ja tez zrobie, tak jak mowisz najwyzej nozek dostanie i sPIERNICZY z lodowki ;)

Dziewczyny czy to normalne że po dwóch transferach okres mi się sppznia? To już 5 ty dzień. Czekam cały czas żeby przyszedł bo chce jak najszybciej podejść do transferu. A tu nic ja sie nawet okresowo nie czuje
ja bardzo dlugo czekalam na okres po nie udanym transferze.. czekajac na nastepny , stres , parcie byle by juz byl... cykl mial ok 70 kilka dni z tego co pamietam :-/

reklama
Do góry