reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Serialu ciag dalszy
blastka
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.10

Kurciu chyba jestes jednak przypadkiem motylkowym. Przyrost ladny ponad norme. Popatrz jakbys 12 dnia sprawdzila tak jak zalecaja to bys prwnie kolo 90 miala i wszystkie bysmy sie cieszyly. Mysle, ze koze to taki kurczaczek co sie powoli wykluwa ze skorupki.[emoji173]️

Dziewczyny czy to normalne że po dwóch transferach okres mi się sppznia? To już 5 ty dzień. Czekam cały czas żeby przyszedł bo chce jak najszybciej podejść do transferu. A tu nic ja sie nawet okresowo nie czuje

Dobra, w rzerwie iędzy odcinkami serialu (bo czekamy jeszcze na Małgosię) idę zarobić ciacho na piernik. Taka próba przed świętami, do to dojrzewający jest. Robiła któraś z Was kiedyś? Bo wygląda czadersko, komentarze są mega pozytywne, aaale jakoś mi nie leży to, że on z surowymi jajami ma dojrzewać 4-6 tygodni w lodówce [emoji33][emoji33][emoji33]
Link do: Piernik staropolski | Moje Wypieki

O jaki fajny! Ale z surowymi to mozna w ciazy? Bo za te 4-6 to juz w dwupaku bedziesz. Moze tez zrobie...

reklama
Jade zaraz do kliniki o co miałabym zapytać ? Jakie badania zrobić żeby było lepiej? poprzedni transfer był na świeżaku i się udało czy mogło się pozmieniać coś u mnie po porodzie i dlatego nie było implantacji? Wiem że in vitro to loteria i to mógłbyc poprostu nie ten czas ale być może zdecydujemy się na nową procedurę i może da się coś poprawić

Do góry