ilmenau
Fanka BB :)
Serialu ciag dalszy
blastka
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.10
I na taki wynik czekalysmy! Piękny przyrost Dla mojego lekarza zawsze wiążące były wyniki od 11 dpt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serialu ciag dalszy
blastka
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.10
Serialu ciag dalszy
blastka
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.10
@Małgoś86 kochana bardzo mi przykro ale nie składaj broni trzeba walczyć do uzyskania upragnionej ciąży czego ci życzę z całego serduszka ❤❤❤No u mnie nie ma cudu ani zwrotu akcji jest beznadzieja 0.5
No u mnie nie ma cudu ani zwrotu akcji jest beznadzieja 0.5
Małgoś strasznie mi przykro, trzymaj się cieplutko, przecież w końcu musi się udaćNo u mnie nie ma cudu ani zwrotu akcji jest beznadzieja 0.5
Dobra, w rzerwie iędzy odcinkami serialu (bo czekamy jeszcze na Małgosię) idę zarobić ciacho na piernik. Taka próba przed świętami, do to dojrzewający jest. Robiła któraś z Was kiedyś? Bo wygląda czadersko, komentarze są mega pozytywne, aaale jakoś mi nie leży to, że on z surowymi jajami ma dojrzewać 4-6 tygodni w lodówce [emoji33][emoji33][emoji33]
Link do: Piernik staropolski | Moje Wypieki
No u mnie nie ma cudu ani zwrotu akcji jest beznadzieja 0.5