reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
[emoji86][emoji86][emoji23]ja tez mialam takie pojecie przy 1 transferze. Bidok sie nie zna;)

tylko ze dla niego tez 4 raz teoretycznie bo praktycznie to wiesz jak jest, ale widac ze sie martwi!

W poniedzialek pierwsze sprawdzenie estradiolu i progesterony, potem pod koniec tygodnia kolejne. Jeszcze mysle czy zrobic wtedy bete czy nie, obawiam sie ze beta moze nie wyjsc a wiec moze dam spokoj, a przy trzeciej weryfikacji juz bedzie wiadomo czy sie udalo. Jak bedzie pozytywna beta to reszte lekarstw dorzucimy czyli GCSF, fraxipirine, dalismy spokoj z plaquenil.
Od dzisiaj tez acard.

Jakie bierzecie dawki fraxipirine i acardu, u mnie to wyglada 0.4 i acard 150

reklama
tylko ze dla niego tez 4 raz teoretycznie bo praktycznie to wiesz jak jest, ale widac ze sie martwi!

W poniedzialek pierwsze sprawdzenie estradiolu i progesterony, potem pod koniec tygodnia kolejne. Jeszcze mysle czy zrobic wtedy bete czy nie, obawiam sie ze beta moze nie wyjsc a wiec moze dam spokoj, a przy trzeciej weryfikacji juz bedzie wiadomo czy sie udalo. Jak bedzie pozytywna beta to reszte lekarstw dorzucimy czyli GCSF, fraxipirine, dalismy spokoj z plaquenil.
Od dzisiaj tez acard.

Jakie bierzecie dawki fraxipirine i acardu, u mnie to wyglada 0.4 i acard 150
Fraxi 0.4 acard 75 mg

Do góry