sssurykatka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malgos bardzo mi przykro[emoji21]No u mnie nie ma cudu ani zwrotu akcji jest beznadzieja 0.5
trzeba piętrowych szukać
Dokladne słowa mojego męża
Smutno. Ale dobrze ze masz plan działania. Mi to bardzo pomogło po nieudanym transferze.No u mnie nie ma cudu ani zwrotu akcji jest beznadzieja 0.5
Łojesu nie straszA te z ikei i tak sa jednymi z mniejszych [emoji38]
[emoji86][emoji86][emoji23]ja tez mialam takie pojecie przy 1 transferze. Bidok sie nie zna
Fraxi 0.4 acard 75 mgtylko ze dla niego tez 4 raz teoretycznie bo praktycznie to wiesz jak jest, ale widac ze sie martwi!
W poniedzialek pierwsze sprawdzenie estradiolu i progesterony, potem pod koniec tygodnia kolejne. Jeszcze mysle czy zrobic wtedy bete czy nie, obawiam sie ze beta moze nie wyjsc a wiec moze dam spokoj, a przy trzeciej weryfikacji juz bedzie wiadomo czy sie udalo. Jak bedzie pozytywna beta to reszte lekarstw dorzucimy czyli GCSF, fraxipirine, dalismy spokoj z plaquenil.
Od dzisiaj tez acard.
Jakie bierzecie dawki fraxipirine i acardu, u mnie to wyglada 0.4 i acard 150