reklama
ania27011985
Początkująca w BB
W poniedzialek mam histeroskopie boje sie tego i nie chcialabym czekac do nastepnego cyklu na transfer. Jak to jest z ta histeroskopia czy ktoras z was miala to robione? Jak sie po tym czulyscie? Boli to badanie?
Biedroneczka83
Fanka BB :)
Czekam na izbie przyjęć. Pielęgniara ma focha, bo nie mam skierowania. Ach ta służba zdrowia. Ciekawe co doktorek wymyśli.
Niech się pier*******!!!
Ja mam dziś zły dzień wiec ja na Twoim miejscu piękności nasze formułowe bym ja zabiła. [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]trzymam ze szybciutko Ci pomogą.
A co u Ciebie? Ja jutro transfer mimo ze srymulacje przerwali bo jaka nie rosly.Jednak zrobily na zlosc i urosly.se same[emoji4]
hehehe oby takie jaja zawsze nam robiły jajniki
Już po transferze zatem trzymam mocno kciuki!!!!
@Kurcia ale zabajone!! 4 zamrożone!!
Bosko !!
Trzymam kciuki za betę!!!!
Edit właśnie przeczytałam o becie.Jak dla mnie bomba bo miałam po transferach zero więc cieszyłabym się jak głupia!
Czekamy Kurcia i mam nadzieję,że to będzie szczęśliwa beta i tego Ci zyczę!
@dżoasia to czekamy razem
@annemarie niewiarygodne!!!!Po prostu szok kiedy to zleciało!
Ależ dziewczyny wspaniałe wiadomości!!!!
Ja odpuściłam sobie na kilka msc,robie badania na immunologie,zaraz święta więc u mnie nic szalonego.
Czekam na styczeń i od nowa stymulacja.
Pozdrawiam wszystkie zaciążone,betujące i te z pełnią nadzieji.
Pamiętajcie każdej z nas się uda tylko to kwestia czasu!
Ostatnia edycja:
Mieciu85
Może taka twoja uroda [emoji6] Grunt że macie to pod kontrolą [emoji41]
Plany? Siedzenie w krzakach idzie mi całkiem dobrze [emoji14] a tak serio, to coś tam planuje, ale nie wiem jeszcze kiedy co i jak...
Nie piszę o swoich próbach, żeby wam statystyk nie psuć.... wiecie, ja taki dinozaur już w tych staraniach jestem (ale nie wiekowo, żeby nie było [emoji14]). Jak jakiś cud wywalczę, to nie omieszkam dać znać [emoji3526] w sumie po 9 latach mógłby już się trafić, nie? [emoji8]
To sobie kochana powoli kombinuj i czekamy ma piekne efekty, cud ma byc a co nie nalezy sie?![emoji8]
Jakby człowiek nie miał się czym denerwować to jeszcze dorzucają do piecaCzekam na izbie przyjęć. Pielęgniara ma focha, bo nie mam skierowania. Ach ta służba zdrowia. Ciekawe co doktorek wymyśli.
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
lafantynka
Ja Ci powiem tak: mysle ze się ruszy ta Twoja beta! Ja pierwsza weryfikacje robiłam 14dpt 2dniowego mrozaczka. I miałam 157! I tak sobie mysle ze jak bym zrobiła 7-9dpt tez pewnie miałabym podobne wartości do Twoich! Przyrost jest 100% a to przecież prawidłowo! Bądź dobrej myśli!Ok jednak się streścili z tym cito bo są wyniki. Tylko proszę szczerze dziewczyny - jaka moja sytuacja...
7dpt - beta 16,3
9 dpt - beta 32,08 progesteron 13 ng/ml
Mam dupka 3x1 i Crinone 2x1.
Nie wiem czy pisać do lekarza czy co.
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
edloteh
@Biedroneczka83 Dlaczego od razu burakiem [emoji6].... nie lepiej być marchewką [emoji23]
Próbujemy wtedy kiedy dostajemy światło [emoji14] także nie zależy to od nas w wielu przypadkach....
@Mieciu85 [emoji8][emoji8][emoji8]
Próbujemy wtedy kiedy dostajemy światło [emoji14] także nie zależy to od nas w wielu przypadkach....
@Mieciu85 [emoji8][emoji8][emoji8]
Czarnula34
Cześć powiedzcie mi co to może być jestem w 8 dniu cyklu nadal krwawię estradiol w piątek był na poziomie 51,1 a dzisiaj na poziomie 5,33Kochana,
Nie wiem czy powinnam pisać - mi lekarz przy 20/40 nie kazał się nastawiać, ale powiedział ze czasem z takich niskich wychodzi ciaza. Ja potem miałam jeszcze 70 i 200 ale po dostawieniu leków od razu okres dostałam ;(((
Według mnie dzwon do lekarza i ustalcie co dalej.
Trzymam kciuki ze u Ciebie będzie to czasem. [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Buziakiiiiii
reklama
ilmenau
Ok jednak się streścili z tym cito bo są wyniki. Tylko proszę szczerze dziewczyny - jaka moja sytuacja...
7dpt - beta 16,3
9 dpt - beta 32,08 progesteron 13 ng/ml
Mam dupka 3x1 i Crinone 2x1.
Nie wiem czy pisać do lekarza czy co.
Kurcia, przyrost jest w normie, wiec ja caly czas uwazam, ze jest ok. Wg mojego lekarza bete powinno sie robic dopiero w 11 dpt., bo wtedy człowiek sie nie stresuje
Co do prog to chyba jest ok, ja mialam 12.87 w 16 dpt i moj lekarz powiedzial, ze jest ok, bo te sztuczne nie wychodza w krwi. Ja mialam 3x1 dupek, 3x1 luteina
Podziel się: