Kurka czy dojrzale to jutro mi maja powiedziec plus info ile sie zaplodniloDziś weszłam tu i czekałam jak sytuacja się u Ciebie rozwinie bo pamiętam jak pisałaś wcześniej, że Lewy powiedział Ci, że to już ostatnia stymulacja a jeszcze później ją przerwał. To wspaniałe wiadomości, że udało się uzyskać 4 dojrzałe komórki! Trzymam mocno kciuki, żeby się teraz pięknie zapłodniły no i, żeby była z nich ciąża Czasem tak to jest, że człowiek już myśli, że dotknął dna i nie ma szans i nagle szansa się jednak pojawia.
reklama
sssurykatka
Fanka BB :)
No to czekamy do jutra. Tak pięknie się zaczęło, musi być kontynuacja!Kurka czy dojrzale to jutro mi maja powiedziec plus info ile sie zaplodnilo
Ja w ampku chyba sama sobie domowilam ze sa wszystkie dojrzale.Dziś weszłam tu i czekałam jak sytuacja się u Ciebie rozwinie bo pamiętam jak pisałaś wcześniej, że Lewy powiedział Ci, że to już ostatnia stymulacja a jeszcze później ją przerwał. To wspaniałe wiadomości, że udało się uzyskać 4 dojrzałe komórki! Trzymam mocno kciuki, żeby się teraz pięknie zapłodniły no i, żeby była z nich ciąża Czasem tak to jest, że człowiek już myśli, że dotknął dna i nie ma szans i nagle szansa się jednak pojawia.
Kuzwa czekam i czekam na wypis.
Biedroneczka83
Biedra chiba mam focha.Dopytuje czlowiek, wywoluje i cisza. Mow co u Ciebie! Mialas stymulke i moja woedza tu sie konczy [emoji4] buzioleeeee
Ja nie mam chyba tych powiadomień ze piszecie bo ja nic nie dostaje.
A wiec maialam symuluje potem szpital i hiperka potem transfer dwóch blastek i biochemiczna. A potem okres. i tyle historia jak wiele tutaj.
Mam dwie blastki w Iglo i na razie sobie odpoczywam
Biedroneczka83
@Biedroneczka83 Hej kochana ,fajnie że jesteś i mam nadzieję że już tak zostaniekiedy wracasz po śnieżynki?
U mnie leci, mam mega mdłości,spodnie mi się na dupie nie mieszcza
Ale u mnie nie może być bez niespodzianek,w 22 dpt pojawiła się krew na szczęście okazało się że wszystko dobrze( Tak sobie myślałem że od aplikatora od luteiny no ale wczoraj przy aplikowaniu luteiny znowu pojawiła mi się krew,mam nadzieję że będzie wszystko dobrze,lekarza mam dzisiaj o 19stej chyba osiwieje do tej godziny
Ale pisz kochana co u Ciebie? Kiedy transfer? No chyba że już był
A to Ty już nie jesteś na tak zaawansowanym etapie ze już bez hormonów?
Ale fajowo ze Ci się udało.[emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]
Biedroneczka83
Dziewczyny moj cud trwa dalej! Sa 4 dojrzale komorki!!! Maz poszedl oddac nasienie!!! Nie moge!!! Lewy jest jednak moj Miszcz[emoji16]
Ja pierdole!!!! Ale zajebiscie!!! Wiedziałam kiedy zajrzeć. [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ale się ciesze Anett!!!!! Bosko
Juz wszystko wiem. Dojrzale wszystkie 4[emoji7] i tramsfer w sobote. [emoji7][emoji8]Super!!! Gratuluję! Piękny wynik
Kiedy transfer?
Bo u mnie prawdopodobnie w sobotę.
sssurykatka
Wooow !!!!!!!!!!!!!!! Mega mega kciuki !!!!!!!Juz wszystko wiem. Dojrzale wszystkie 4[emoji7] i tramsfer w sobote. [emoji7][emoji8]
Klarunia44
Zaciekawiona BB
Suuuuperrr trzymamy mocno za WasJuz wszystko wiem. Dojrzale wszystkie 4[emoji7] i tramsfer w sobote. [emoji7][emoji8]
reklama
sssurykatka
Podziel się: