reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ło, ło, ło co tu się dzisiaj dzieje... Człowiek zostawi na chwilę tel. i później szok:szok: @sssurykatka, @anett96, @Akatombo no prawdziwy najazd na klinikę. Dobrze się zaczęło, to i dobrze się musi zakończyć dziewczyny! Kciukasy za c.d.! A czy dzisiaj ktoś jeszcze nie miał betować? Może jakaś wizyta? Bo coś mi się kolebie i nie mogę przypomnieć... chyba że coś namieszałam. A u mnie 5 dpt leci i takie jakieś samopoczucie okresowe:no2: Jak tu teraz wytrwać cholerka??

reklama
Ło, ło, ło co tu się dzisiaj dzieje... Człowiek zostawi na chwilę tel. i później szok:szok: @sssurykatka, @anett96, @Akatombo no prawdziwy najazd na klinikę. Dobrze się zaczęło, to i dobrze się musi zakończyć dziewczyny! Kciukasy za c.d.! A czy dzisiaj ktoś jeszcze nie miał betować? Może jakaś wizyta? Bo coś mi się kolebie i nie mogę przypomnieć... chyba że coś namieszałam. A u mnie 5 dpt leci i takie jakieś samopoczucie okresowe:no2: Jak tu teraz wytrwać cholerka??
U mnie przy bolach jak na okres byla ciaza wiec wiesz....[emoji6]

Kochana ale takie uczucia okresowe to są dobre symptomy :) kiedy chcesz robić betę?

A to Ty już nie jesteś na tak zaawansowanym etapie ze już bez hormonów?
Ale fajowo ze Ci się udało.[emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]
Powiem Ci że przez dwa tygodnie faszerowali mnie 3×4luteiny pod język i dopochwowo,do teraz na samą myśl mam odruch wymiotny:D
Też się cieszę ale również jestem przerażona,to czekanie od wizyty do wizyty może wykończyć :sorry:
To kochana odpoczywaj i nabieraj mocy na bliźniaki:rofl::rofl::rofl:

reklama
Do góry