Ło, ło, ło co tu się dzisiaj dzieje... Człowiek zostawi na chwilę tel. i później szok @sssurykatka, @anett96, @Akatombo no prawdziwy najazd na klinikę. Dobrze się zaczęło, to i dobrze się musi zakończyć dziewczyny! Kciukasy za c.d.! A czy dzisiaj ktoś jeszcze nie miał betować? Może jakaś wizyta? Bo coś mi się kolebie i nie mogę przypomnieć... chyba że coś namieszałam. A u mnie 5 dpt leci i takie jakieś samopoczucie okresowe Jak tu teraz wytrwać cholerka??
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Blisko 296 [emoji4] [emoji8]I nawet bete pamietam 218 albo 288[emoji16][emoji16]
No i wszystko jasne, kto nam dzisiaj został Czekamy, czekamy!Dziewczyny jesteście niezawodne...
Dziś wizyta planowana trochę wcześniej ale znając życie to wejdę nie wcześniej jak o 19 [emoji14]
Margit2018
Fanka BB :)
Surykatko jest 5! Córeczka szczęśliwa. Anettko wreszcie wreszcie. Niech ten Lewy zabłyśnie.
U mnie przy bolach jak na okres byla ciaza wiec wiesz....[emoji6]Ło, ło, ło co tu się dzisiaj dzieje... Człowiek zostawi na chwilę tel. i później szok @sssurykatka, @anett96, @Akatombo no prawdziwy najazd na klinikę. Dobrze się zaczęło, to i dobrze się musi zakończyć dziewczyny! Kciukasy za c.d.! A czy dzisiaj ktoś jeszcze nie miał betować? Może jakaś wizyta? Bo coś mi się kolebie i nie mogę przypomnieć... chyba że coś namieszałam. A u mnie 5 dpt leci i takie jakieś samopoczucie okresowe Jak tu teraz wytrwać cholerka??
Kochana ale takie uczucia okresowe to są dobre symptomy kiedy chcesz robić betę?Ło, ło, ło co tu się dzisiaj dzieje... Człowiek zostawi na chwilę tel. i później szok @sssurykatka, @anett96, @Akatombo no prawdziwy najazd na klinikę. Dobrze się zaczęło, to i dobrze się musi zakończyć dziewczyny! Kciukasy za c.d.! A czy dzisiaj ktoś jeszcze nie miał betować? Może jakaś wizyta? Bo coś mi się kolebie i nie mogę przypomnieć... chyba że coś namieszałam. A u mnie 5 dpt leci i takie jakieś samopoczucie okresowe Jak tu teraz wytrwać cholerka??
Oj mam nadzieję, że masz rację Planowo 31.10 w 11 dptKochana ale takie uczucia okresowe to są dobre symptomy kiedy chcesz robić betę?
Powiem Ci że przez dwa tygodnie faszerowali mnie 3×4luteiny pod język i dopochwowo,do teraz na samą myśl mam odruch wymiotnyA to Ty już nie jesteś na tak zaawansowanym etapie ze już bez hormonów?
Ale fajowo ze Ci się udało.[emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]
Też się cieszę ale również jestem przerażona,to czekanie od wizyty do wizyty może wykończyć
To kochana odpoczywaj i nabieraj mocy na bliźniaki
reklama
Klarunia44
Zaciekawiona BB
Ja nie wytrzymalami w 9dpt zrobilam siksańca i wyszly dwie tłuściutkie kreski ,nie moglam w to uwierzyć i pojechalam do laborku na bete i mi wyszla 223,50.Oj mam nadzieję, że masz rację Planowo 31.10 w 11 dpt
Podziel się: