reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oj kochana niestety nie, typowo ciążowo tylko x3! Bóle głowy, senność, mdłości, zgaga, czasem coś w brzuszku zakłuje, ale co by nie było wszystko zniosę. Wiadomo! No i z jedzieniem kłopot bo mało co mi podchodzi.. a tak się zastanawiam czy wszystkie przed 15 tc bylyscie u dentysty?? Bo ja dziś dostałam opiernicz od doktorka ze jeszcze nie byłam ( mam termin 30 października) ja nigdy nie miałam problemu z uzębieniem i nie wiedziałam ze to jest aż takie ważne :baffled:
Ja nie byłam ale byłam ostatnio zaraz przed ciążą i mam zamiar pójść profilaktycznie w przyszłym tygodniu.

A nich to! Jak to się stało że urosły 4 bez stymulacji czy coś przegapiłam? Oczywiście życzę pięknych zarodków i ciazy.
Po 4 dniach przerwal stymulke bo od pierwszego do drufiego usg nic nie irosly mawet ociupinke a by dwa. Wiecie co to chyna glowa. Ryczalam wtedy fodzine pod klinika czekajac na meza moze leb odpiscil ...no i nagle 4 irosly S AME i mamy 4 komoryyyyy [emoji4]

reklama
Po 4 dniach przerwal stymulke bo od pierwszego do drufiego usg nic nie irosly mawet ociupinke a by dwa. Wiecie co to chyna glowa. Ryczalam wtedy fodzine pod klinika czekajac na meza moze leb odpiscil ...no i nagle 4 irosly S AME i mamy 4 komoryyyyy [emoji4]

Dziś weszłam tu i czekałam jak sytuacja się u Ciebie rozwinie bo pamiętam jak pisałaś wcześniej, że Lewy powiedział Ci, że to już ostatnia stymulacja a jeszcze później ją przerwał. To wspaniałe wiadomości, że udało się uzyskać 4 dojrzałe komórki! Trzymam mocno kciuki, żeby się teraz pięknie zapłodniły no i, żeby była z nich ciąża :) Czasem tak to jest, że człowiek już myśli, że dotknął dna i nie ma szans i nagle szansa się jednak pojawia.

Do góry