reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja nie mam chyba tych powiadomień ze piszecie bo ja nic nie dostaje.
A wiec maialam symuluje potem szpital i hiperka potem transfer dwóch blastek i biochemiczna. A potem okres. ;) i tyle historia jak wiele tutaj.
Mam dwie blastki w Iglo i na razie sobie odpoczywam ;)
A masz jakis termin powrotu w glowie? Ta biochemiczna to po maszym spotkaniu juz kolejna??

Anetko - trzymam kciuki za Twoje cuda. Niesamowita historia. [emoji6] [emoji6]

Megi85 - jak tam Twoje cudo? Dawno mnie nie było, a nie dam rady wszystkiego przejrzeć. ;)
Dżoasia Kurcia - macie już jakieś jajka w brzuszku?
Sol - termin porodu jest??
PaulinkaP - mma nadzieje ze cud trwa!!!!

Brawo dla wszystkich o których zapomniałam i dla nowych koleżanek! ;)
Jesień - zimno buro i ponuro - idealny moment żeby pod kołderka laboratorium dzialac cuda! ;)
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Biedronaaaaa ja czekam na ciebie :*
@anett96 wstałaś już? :)
@Akatombo ile jajec mamy???

Ja też już po. Atmosfera napięta, bo nie bardzo było wiadomo co dojrzało, co przeżyło, co będzie do transferu... przygarnęłam dwie blastki - jedną silną, drugą nieco słabszą. Decyzja pod wpływem chwili :)
Zostały jeszcze 2 zarodki, ale kiepsko sobie radzą. Potrzymają je jeszcze do 7 doby, jak dobiją do blastki to zamrożą, ale szanse marne.
Obecnie staram się nie denerwować, choć trudno o to, bo nikt nie chce wziąć za mnie nocki w niedzielę... :/
Ssssssurykatka, no kurka ja bym wzięła ale... :D Tak bez szkolenia i papiurów to lypa. 8-)

Dziewczyny moj cud trwa dalej! Sa 4 dojrzale komorki!!! Maz poszedl oddac nasienie!!! Nie moge!!! Lewy jest jednak moj Miszcz[emoji16]
The MISZCZU :D Anetka ale czaaad czaderski :D niech tam na szkiełku odchodzą romansidła, hardcory, perwersy - byle były piękne kropy na sobotę!!!!

reklama
Do góry