lafantynka
Fanka BB :)
@PaulinkaP jak Ty się czujesz kochana? Jeśli się nie mylę to u Ciebie niebawem będą polowkowe?? Co u Was słychać??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudo dzidzia[emoji173] [emoji7]Dziękuję kochane. Już po wizycie. Jest wszystko ok
Kluska wita ciotki forumowe.
Czekamy teraz na wyniki krwi żeby potwierdzić.
Data porodu 3.05 Zobacz załącznik 909860
Dziękuję [emoji8]Cudo dzidzia[emoji173] [emoji7]
Hej. Ja leczylam/lecze się w Bocianie. Jestem pacjentka doktora P.Mamy oboje 30 lat, 3 nieudane inseminacje za sobą. Ogólnie jestem pacjentką Bociana w Białymstoku i tam też chciałabym podejść do procedury, może jest też ktoś kto chciałby podzielić się doświadczeniem ?
Hej kochana u mnie dziisaj 16+3 tc wszystko dobrze rośnie księżniczka ma już 183 gr termin mamy na 4 kwietnia a tak to dobrze brzuszek już taki ładny ciążowy a u Ciebie słychać ??@PaulinkaP jak Ty się czujesz kochana? Jeśli się nie mylę to u Ciebie niebawem będą polowkowe?? Co u Was słychać??
@annemarie na prawdę już bąbelki widać po brzuszku mamusi... jak słodko i jak cudownie [emoji173] [emoji173] [emoji173]jutro zaczne 9 tydz.Nie wiem w ktorym to do mnie dotrze...spodnie przestaja mi pasowac,troche mnie to przeraza tzn.nie spodnie tylko tempo w jakim brzuch mi sie uwypukla
@Kurcia zaraz doświadczysz naszych nieprzespanych nocy ... [emoji14]@Never give up kochana o mnie po nocach myslisz bede spacerować w takim razie
My mamy duży problem aby powiedzieć komukolwiek... powiedzieliśmy tylko teściom, ponieważ chodzę do kliniki w której pracuje moja teściowa więc głupio byłoby jakby dowiedziała się od kogoś innego...Ja tez tak mam, boje sie uwierzyc i boje sie wypowiedziec slow, ze jestem w ciazy.