reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak. Chyba Cię tym nie urazilam?
Wiesz co , kazdy sie tu stara pomagac jak umie zaleznie od swojej wiedzy , czasu , mozliwosci itp. Odpowiedzialam Ci na pytanie, tak samo jak to zrobilaby wiekszosci . Szukalas odpowiedzi to ja dostalas, mozliwe ze spodziewalas sie innej, niestety takie sa fakty i nie zawsze sie one nam podobaja. Pomimo to nie uwazam zeby to byl powod do dawania negatywnych ocen. Nie obrazilam cie, nie napisalam niczego glupiego oprocz prawdy.Po prostu jedno z drugim moim zdaniem nie pasuje. Ale to moje zdanie, ty masz prawo do swojego.

Ja właśnie w samochodzie. Tak czekałam na tel. rano, że jak w końcu nie zadzwonił, to miałam 30 min. na wyszykowanie się. No i był tzw. siwy dym, mąż już w samochodzie a ja w gaciach biegałam po domu:rolleyes2:. Ale już no-spa i relanium wzięte, więc jest dobrze. Transfer o 11:30. Uff, nie życzę nikomu takich ekscytujących transferów.

Kochana tak sie ciesze, se czarny scenariusz sie nie spelnil, nie zyczylam rano bo nie chcialam zapeszac, ale tez trzymam mocno za malenstwa i owocy transfer[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

@Kurcia przygarniaj swojego kurczaczka i niech z tobą zostanie przez kolejne 8 miesięcy!!!

@Dgd mocne kciuki za twój transfer, niech Kropek zostanie z mamą do szczęśliwego porodu

@Beata 4 mocne kciuki za wyniki, pamiętaj to jeszcze trochę wcześnie na betę

Miłej soboty wszystkim! My dzisiaj informujemy teściów o ciąży

Super [emoji173]️ u nas to wszyscy wiedza od poczatku bo potrzebowalismy pomocy przy malej w czasie calego procesu wiec nie bylo wielkiej surprise ;) . Karteczki scrapbookingowe gotowe? [emoji173]️

Wiesz co , kazdy sie tu stara pomagac jak umie zaleznie od swojej wiedzy , czasu , mozliwosci itp. Odpowiedzialam Ci na pytanie, tak samo jak to zrobilaby wiekszosci . Szukalas odpowiedzi to ja dostalas, mozliwe ze spodziewalas sie innej, niestety takie sa fakty i nie zawsze sie one nam podobaja. Pomimo to nie uwazam zeby to byl powod do dawania negatywnych ocen. Nie obrazilam cie, nie napisalam niczego glupiego oprocz prawdy.Po prostu jedno z drugim moim zdaniem nie pasuje. Ale to moje zdanie, ty masz prawo do swojego.
Dziwi mnie Twoja reakcja, nawet przez moment nie pomyślałam, że moje "nie lubię tego" można tak zinterpretować. Czyli wg Twojej teorii jak dziewczyna któraś pisze, że transfer się nie udał to nie wolno kliknąć "nie lubię tego".. Dobrze, ocena już dawno cofnieta zanim znów się rozeta afera na całe forum...

reklama
Super [emoji173]️ u nas to wszyscy wiedza od poczatku bo potrzebowalismy pomocy przy malej w czasie calego procesu wiec nie bylo wielkiej surprise ;) . Karteczki scrapbookingowe gotowe? [emoji173]️

Tak, karteczki gotowe. Znaleźliśmy jeszcze wódkę biały bocian więc rodzice dostają taki upominek od nas

Załączniki

• IMG_20181012_201539.jpg
    IMG_20181012_201539.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 131
Do góry