gosia321
Fanka BB :)
Super [emoji7][emoji7][emoji7]kochane moje dziękuję za fluidki i kciukaski mam wyniki Estradiol 1109 Progesteron >80 a beta hcg 42 w 7dpt czy mogę się powoli cieszyć ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super [emoji7][emoji7][emoji7]kochane moje dziękuję za fluidki i kciukaski mam wyniki Estradiol 1109 Progesteron >80 a beta hcg 42 w 7dpt czy mogę się powoli cieszyć ?
Mieciu ty to wogole „ mistrz progesteronowy” jestes. Jak robilas przeziernisc karkowa , mowilas ze to z KD? Bo mi lekarz odradzil te badanie w zwiazku z jej wiekiem.A ja prog 5 na tym etapie mialam[emoji38][emoji38][emoji38]
Malgos , te Piroxicam to immunopresja? Nie znam tego leku , natomiast Relanium bralam od razu po transferze, dziewczyny biora tez godzine przed.Mozesz w klinice podpytac?
Znam ten bol od rana do wieczora wieczne mdlosci czasami nie pozwalajace wstac. Hmm zygnelam moze raz w trakcie ciazyWlasnie ze nie rzygam, moze jakbym tak raz a dobrze... to by mnie prestalo mulicobawiam sie ze to juz kwestia dni...
Malgos , te Piroxicam to immunopresja? Nie znam tego leku , natomiast Relanium bralam od razu po transferze, dziewczyny biora tez godzine przed.Mozesz w klinice podpytac?
Kiedy ci przeszlo to pierunstwo?Znam ten bol od rana do wieczora wieczne mdlosci czasami nie pozwalajace wstac. Hmm zygnelam moze raz w trakcie ciazy
Ale super [emoji7][emoji7][emoji7]Tak, karteczki gotowe. Znaleźliśmy jeszcze wódkę biały bocian więc rodzice dostają taki upominek od nas
2 h przed transferem jak dobrze pamietamDziewczyny potrzebuje pomocy i Waszych mądrych głów we wtorek transfer i tak mam na rozpisce Piroxicam Jelfa i Relanium i pytanie te leki biorę przed transferem? ? Ile h przed ??
Za nic nie mogę sobie przypomnieć jak to było
Przygotowania to transferu miałam w Bydgoszczy - otworzyli oddział Invicty i jak dla mnie masakra - jednak Gdańsk to Gdańsk ale dla wygody jeździłam tu , raz tylko miałam wizytę u prof. reszta u lekarza który żeby wystawić receptę myslal 15 min