reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny na ile dni przed transferem odstawilyscie calkiem alkohol i papierosy jesli ktoras z Was palila?
Ja nigdy nie paliłam , natomiast jeśli chodzi o alkohol to odstawiłam całkowicie jak tylko podjęliśmy decyzję o in vitro , z tym że ja nigdy nie piłam zbyt dużo może raz w miesiącu lampkę wina , obecnie w ogóle nie pije alkoholu.

ja pale moze 1-2 dziennie i od jutra zamierzam przestac calkiem, z piciem gorzej bo pije male ilosci ale dosc regularnie
Ja powiem tak, we wtorek miałam transfer. W sobotę napiłam się. Tak naprawdę się napiłam, musiałam odreagowywać, papierosku tez popalilam, tylko ze mnie taki palacz weekendowy. Ze mną do lekarz chodzą dziewczyny, które jeszcze przed samym transferem na dyma poszły i się udało. Jak chcesz całkowicie organizm oczyścić, to fajeczki i alkohol min. 3 miesiące przed ;)

Trzymam kciuki za powodzenie. :*
Dziękuję, dobrze się mamy, chłopcy coraz intensywniej rozrabiają w brzuchu, mój mąż jest w szoku, że brzuch mi skacze aż tak mocno. ;)
Cudownie dbajcie o siebie dużo zdrowka dla wszystkich ❤❤❤❤ ja dalej czekam dziś 5dpt nie licząc dnia transferu pobolewa mni3 brzucholek czasami jak na @ ale mam nadzieję że jej nie dostanę ściskam buźka

ja pale moze 1-2 dziennie i od jutra zamierzam przestac calkiem, z piciem gorzej bo pije male ilosci ale dosc regularnie
Tym bardziej zalecam odstawić, bo w tym słowie regularnie słychać jak na jajeczka wpływa, ja lampkę wina przed rozpoczęciem stymulacji wypiłam wcześniej to chyba z pół roku wcześniej drinka... inna sprawa sporadycznie inna regularnie

reklama
Do góry