@annemarie kochana cudownie gratuluję i dbajcie o siebie teraz ❤❤❤Czesc ciotki, meldujemy sie po usg , mamy 1,4 i 1,8 cm rosniemy jak na drozdzach, buziaki od robaczkow
reklama
Mieciu85
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem podjarana na maxa, @ przyszla a wiec zaczynamy cykl transferowy!!!
Mija dokladnie rok od ostatniego transferu.
Asia super! w koncu jedziemy z tym koksem! [emoji110][emoji110][emoji173]️
Mieciu85
Czesc ciotki, meldujemy sie po usg , mamy 1,4 i 1,8 cm rosniemy jak na drozdzach, buziaki od robaczkow[emoji173]️[emoji173]️
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️swietne wiadomosci kochana! Dbaj o maluszki[emoji173]️
Mieciu85
faktycznie przestane palic i tak musze sie odzwyczaic calkiem jak mam byc w ciazy niedlugo mam nadzieje dziewvzyny ja mam tylko encorton brac zeby nie odrzucic zarodka ale widze ze u Was immunolog przepisuje wiecej lekow.Problem w tym ze tam gdzie mam miec zabieg nie ma w ogole immunologa ani badan tego typu.Czy mozna gdzies cos wvzesniej sprawdzic? transfer mam miec w listopadzie w pierwszej polowue miesiaca.Teraz to i tak za pozno chyba na to wszystko
Na immunologa juz raczej za pozno bo terminy do Pasnika np 1.5/2 miesiaca, nie martw sie podejdz pierwszym razem na tych lekach, ktore Ci proponuja, a a jesli bylyby problemy mozesz w przed drugim podejsciem sie udac do immunologa, ale mam nadzieje, ze nie bedziesz musiala [emoji173]️. Ewentualnie mozesz w klinice o ontralipid zapytac tak na wszelki wypadek na komorki nk, w wielu klinikach podadza bez zalecen.
annemarie
Tak sobie mysle ... nawet jesli masz komorke od dawczyni , to nie zmienia faktu ze od momentu implantacji bedzie to dziecko karmic i papierochami i alkoholem. Rzuc ten szajs, szkoda waszego zdrowia. Walczysz o dziecko i mysle ze to powinno byc sprawa priopytetowa. Zrobisz jak uwazasz ale nie warto...pozdrawiamy i zyczymy powodzeniafaktycznie przestane palic i tak musze sie odzwyczaic calkiem jak mam byc w ciazy niedlugo mam nadzieje dziewvzyny ja mam tylko encorton brac zeby nie odrzucic zarodka ale widze ze u Was immunolog przepisuje wiecej lekow.Problem w tym ze tam gdzie mam miec zabieg nie ma w ogole immunologa ani badan tego typu.Czy mozna gdzies cos wvzesniej sprawdzic? transfer mam miec w listopadzie w pierwszej polowue miesiaca.Teraz to i tak za pozno chyba na to wszystko
Tak sobie mysle ... nawet jesli masz komorke od dawczyni , to nie zmienia faktu ze od momentu implantacji bedzie to dziecko karmic i papierochami i alkoholem. Rzuc ten szajs, szkoda waszego zdrowia. Walczysz o dziecko i mysle ze to powinno byc sprawa priopytetowa. Zrobisz jak uwazasz ale nie warto...pozdrawiamy i zyczymy powodzenia
Gratuluje, niech maleństwa zdrowo rosną,Czesc ciotki, meldujemy sie po usg , mamy 1,4 i 1,8 cm rosniemy jak na drozdzach, buziaki od robaczkow
reklama
no z paleniem nie ma problemu zebym przestala zupelnie bo pale male ilosci a alkohol to jest cos typu kieliszek wina czy drink lub 2 ze znajomymi w weekend,chcialam wiedziec czy ma to wplyw na transfer itd, ale faktycznie leoiej oczyscic organizm i przez 2 tyg nie pic % ani nie palic
dobrze mi to zrobi
dobrze mi to zrobi
Podziel się: