Ja mam problem z endometrium i mam w zaleceniach czerwone winko w ilości lampka nawet codziennie po @ zaczynam i kończę po owulacjija pale moze 1-2 dziennie i od jutra zamierzam przestac calkiem, z piciem gorzej bo pije male ilosci ale dosc regularnie
reklama
Ja mam problem z endometrium i mam w zaleceniach czerwone winko w ilości lampka nawet codziennie po @ zaczynam i kończę po owulacji
hm ja robie z cudza komorka, wiec az takiego znaczenia chyba ten alkohol nie ma jak z wlasna, i tez mam problem z endometrium, wiec w sumie faktycznie moze tez powinnam pic czerwone wino.
sssurykatka
Fanka BB :)
@Baylee ja ez paliłam i pilam alkohol ale jak tylko zaczynam cykl z transferem nie pale i nie pije. Mam koleżankę która nawet po transferze paliła i wypila kilka lampek wina i się udało. Dla mnie to niezły hard core ale jak widać nie zawsze to ma chyba znaczenie. Każdy wybiera co jest ważniejsze ja zrobiłbym wszystko żeby się udało. Poza tym nawet jeśli to nie twoja komórka to nie ma większego znaczenia bo to twoje ciała musi ją przyswoić no i przede wszystkim chodzi o dobro i zdrowie maluszka. Mało palisz rzuć i nawet nie myśl o fajkach.
kochanka328
@ nadziejamooja za bete
Never give up
@Kurcia piękny wynikHehe wlasnie dzwonili.
Na razie 4 sa w fazie 8A, a 2 w 6A.
Teraz beda przechodzić przez ta krytyczna 3/4 dobe wiec najwazniejszy telefon jutro.
Never give up
Ja mam equoral, ranigast, encorton, intralipid x3, azathioprynaA co masz?
Bo mi doktor Paśnik przepisał Equoral tylko, Ranigast do tego, no i encorton. Z czym u ciebie problem w immunologii?
W czym był problem... W braku implantacji zarodków a Pasnik stwierdził że mam zbyt silny organizm na przyjęcie zarodka.
faktycznie przestane palic i tak musze sie odzwyczaic calkiem jak mam byc w ciazy niedlugo mam nadzieje dziewvzyny ja mam tylko encorton brac zeby nie odrzucic zarodka ale widze ze u Was immunolog przepisuje wiecej lekow.Problem w tym ze tam gdzie mam miec zabieg nie ma w ogole immunologa ani badan tego typu.Czy mozna gdzies cos wvzesniej sprawdzic? transfer mam miec w listopadzie w pierwszej polowue miesiaca.Teraz to i tak za pozno chyba na to wszystko
@JoannaRak kochana za szczęśliwy początek i pozytywny koniec ❤❤❤Dziewczyny jestem podjarana na maxa, @ przyszla a wiec zaczynamy cykl transferowy!!!
Mija dokladnie rok od ostatniego transferu.
reklama
annemarie
Podziel się: