reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Ozis z tym intra to jak nie jesteś uczulona na soje to jest dobrze, ale jesli jesteś np na orzechy to już może być problem - nie mówię, zeby od razu wstrząs ale jakas wysypka czy coś może się zdarzyć. Mnie się gin kiedyś właśnie o orzechy pytał.

@Kurcia dawaj mnie z rana smsa z kurczakowym info bo zarobiona będę i na forum ni chu chu nie wejdę:D

@Beata 4 To plamienie może byc implantacyjne na przykład, czego ci życzę oczywiscie! Mi się od aplikatora nigdy nic nie działo, żadnych plamień, zadrapań - tylko aplikowałam zawsze na leżąco. Prędzej bym się udrapała paluchem i tą wielką tabletą, którą musiałam gonić po całej psitce, bo nie chciała sie usadowić na swoim miejscu.

Dziewczyny dajcie troche emocji!! Która betuje na dniach??
Ja życzę wszystkim, które tak jak ja bym chciała w tym tygodniu zobaczyły II czerwone krechy na teście, betę rosnąca do nieba. Trzymam za wszystkie kciuki, bo wiem co czujecie Głowy do gory kochane :)

reklama
@Ozis z tym intra to jak nie jesteś uczulona na soje to jest dobrze, ale jesli jesteś np na orzechy to już może być problem - nie mówię, zeby od razu wstrząs ale jakas wysypka czy coś może się zdarzyć. Mnie się gin kiedyś właśnie o orzechy pytał.

@Kurcia dawaj mnie z rana smsa z kurczakowym info bo zarobiona będę i na forum ni chu chu nie wejdę:D

@Beata 4 To plamienie może byc implantacyjne na przykład, czego ci życzę oczywiscie! Mi się od aplikatora nigdy nic nie działo, żadnych plamień, zadrapań - tylko aplikowałam zawsze na leżąco. Prędzej bym się udrapała paluchem i tą wielką tabletą, którą musiałam gonić po całej psitce, bo nie chciała sie usadowić na swoim miejscu.

Dziewczyny dajcie troche emocji!! Która betuje na dniach??
@dżoasia nooo ja testuję w czwartek 10dpt albo w piątek 11 dpt jak wytrzymam:happy: Proszę o kciuki ✊✊

Ojej Gortat. A bardzo Ci się kochana skraca?
Odpoczywaj, leż ile się da. Moja malutka urodziła się w 30 tyg ale życzę Ci kochana żeby się wszystko uspokoiło i żeby sobie jeszcze baby w brzuszku u mamy posiedIalo. Trzymam kciuki.
Nawet nie wiem ile się skrócila. Więcej pewnie dowiem się w środę. Ale i tak coś myślę, że to może być fałszywy alarm...

Hej dziewczyny w sobotę po ciężkim boju przyszedł na świat nasz synuś waga 3150g dł 53cm. Uczymy sobie radzić z rozszczepem wargi i podniebienia u maluszka. Powiem Wam, że jest super dzielny mamy już ulubiony smoczek do karmienia butelką bo niestety pierś odpada. W międzyczasie synuś trenuje odruch ssania na smoczku antykolkowym. Mama chociaż prawie nie sypia jest najszczęśliwsza na świecie. Warto walczyć o swoje marzenia. Każdej z Was życzę dużo wytrwałości w tej nierównej walce i za każdą z Was trzymam kciuki. :biggrin2:

Hej dziewczyny w sobotę po ciężkim boju przyszedł na świat nasz synuś waga 3150g dł 53cm. Uczymy sobie radzić z rozszczepem wargi i podniebienia u maluszka. Powiem Wam, że jest super dzielny mamy już ulubiony smoczek do karmienia butelką bo niestety pierś odpada. W międzyczasie synuś trenuje odruch ssania na smoczku antykolkowym. Mama chociaż prawie nie sypia jest najszczęśliwsza na świecie. Warto walczyć o swoje marzenia. Każdej z Was życzę dużo wytrwałości w tej nierównej walce i za każdą z Was trzymam kciuki. :biggrin2:
Gratulacje! :) Przepiękny widok ;)

@Kurcia dawaj znać ile piłkarskich kurczaków mamy ;)

Cześć dziewczyny. Wczorajsze usg potwierdziło ciążę :D tętno było widać, ale serduszko usłyszę w przyszły poniedziałek :) wszystkim staraczkom życzę żeby się udało, a wierzę że się uda, może nie od razu ale w końcu się uda :biggrin2:
received_300117267479192.jpeg

Załączniki

• received_300117267479192.jpeg
    received_300117267479192.jpeg
    19,1 KB · Wyświetleń: 129
reklama
Maryjanko gratulacje. Śliczny maluszek rośnijcie zdrowo.

Do góry