reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Osz kurka... A miałaś jakąś wizytę na początku cyklu żeby zobaczyć czy coś rośnie? Czy dopiero kolo10-12dc? Ja czekam na okres, który powinien być lada moment i będę bookowac bilet do Polski, bo 10dc mam być na wizycie, żeby owulke opatrzył doktorek, ale teraz się zastanawiam czy nie lepiej zrobić tu na miejscu usg koło 5dc żeby wiedzieć czy jest sens brać chorobowe na 2tygodnie na transfer.
Ja standardowo idę pierwszy raz ok 12 dc bo moje owulacje są zazwyczaj ok 18 dc... Ale jak miałam ten dziwny cykl to ok 12 dnia była sama drobnica, 14go też, jak 17go nadal żadnego dominującego pęcherzyka to mój gin powiedział, żeby sobie ten cykl odpuścić... i okazało się że trwał 50 dni, co się praktycznie nigdy nie zdarzało. Więc kij wie czy ta owu była, czy nie.
Teraz idę 13 dc pierwszy raz, celuję tak, żeby coś już rosło, najwyżej okaże się że jest już duży ;)
Akurat będę w Warszawie na szkoleniu więc podskoczę do kliniki, podpiszę papiery do krio i dr mi zrobi podgląd i posiewy pobierze. 3 w 1 i to przy okazji ;) Nie mogę się już doczekac i trochę przerażona też jestem. A Ty potem siedziss w Polsce do samej owulacji i transferu?

reklama
Dziewczyny wracam do Was :-) :)mam 10 miesięcznego synka i w tym miesiącu mam nadzieje crio .Jestem na Estrofemie jutro druga kontrola endo, jeśli będzie ok w przyszłym tygodniu transfer - przypomnę klinika Invicta Gdańsk :-ppomału emocje wracają, wrrrrrr
No kochana co sie na prywatnym nie chwalisz? [emoji848] Super super trzymam kciuki. Informuj stara ekipę [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji8]

Osiwiec idzie! Przy dzisiejszym badaniu lekarz stwierdził, że szyjka mi się skraca.. Dostałam zastrzyk, żeby Małej płuca szybciej się rozwinęły na wypadek wcześniejszego porodu:szok: Jezu, jakiego wcześniejszego.. To dopiero 27 tydzień! To jeszcze nie czas, żeby o tym myślec... Martwię się bardzo :hmm:
@Gotart ja też w szpitalu od soboty z krwawieniem, ja 29 tc, zastrzyk jest na wszelki wypadek, krzywdy dziecku nie zrobi, a może mocno pomóc, gdyby jednak miało się urodzić wcześniej. Uszy do gory i bsdz dobrej myśli

Dziewczyny podpowiedzcie gdzie się szuka serduszka tym detektorem. Tak mniej więcej. Plissss❤️ Za cholerę znaleźć nie moge :wściekła/y: i troche się zniechęciłem. Wszystkie tak zachwalacie i Wam sie udaje. Hmmm ja to gamoń jestem :zawstydzona/y::baffled:

Ciotki dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa
emoji7.png

Stasiu się zawstydził jak usłyszał tyle komplementów ;-) ;)

Gosiu obecnie + 11kg ;)

Asiula brzucho rośnie ale mam nadzieję że nie będziesz czekać do grudnia jak go zwolnie i niebawem pochwalisz się pozytywną beta ;-) ;)

@Kurcia piękny wynik :) trzymam mocno kciuki ✊✊✊
Ślicznie wygladasz kochana❤
Jak tam postępy z agroturystyka? Bo my się tam wybieramy na koniki w 2019 roku:) zapraszam na ciężarówki

reklama
Do góry