sssurykatka
Fanka BB :)
Ja standardowo idę pierwszy raz ok 12 dc bo moje owulacje są zazwyczaj ok 18 dc... Ale jak miałam ten dziwny cykl to ok 12 dnia była sama drobnica, 14go też, jak 17go nadal żadnego dominującego pęcherzyka to mój gin powiedział, żeby sobie ten cykl odpuścić... i okazało się że trwał 50 dni, co się praktycznie nigdy nie zdarzało. Więc kij wie czy ta owu była, czy nie.Osz kurka... A miałaś jakąś wizytę na początku cyklu żeby zobaczyć czy coś rośnie? Czy dopiero kolo10-12dc? Ja czekam na okres, który powinien być lada moment i będę bookowac bilet do Polski, bo 10dc mam być na wizycie, żeby owulke opatrzył doktorek, ale teraz się zastanawiam czy nie lepiej zrobić tu na miejscu usg koło 5dc żeby wiedzieć czy jest sens brać chorobowe na 2tygodnie na transfer.
Teraz idę 13 dc pierwszy raz, celuję tak, żeby coś już rosło, najwyżej okaże się że jest już duży
Akurat będę w Warszawie na szkoleniu więc podskoczę do kliniki, podpiszę papiery do krio i dr mi zrobi podgląd i posiewy pobierze. 3 w 1 i to przy okazji Nie mogę się już doczekac i trochę przerażona też jestem. A Ty potem siedziss w Polsce do samej owulacji i transferu?