Myślę że w poniedziałek wyjdę do domu. W ciągu dnia nie bolało, ale wieczorem znów się zaczęło. Na szczęście nie tak jak poprzedniego dnia. Ogólnie badania wyszły mi dobrze. A tu wszyscy twierdzą że to wszystko z nerwów...Sama nie wiem ...No to jak wszystko dobrze to nie rozumiem po co Ci ta luteina kochana. Dopytaj się. Jak nie będą mieć konkretnego wskazania to sobie daruj. Takie doraźne branie progesteronu to też jest nie dobre.
Długo jeszcze zostajesz na obserwacji? Jak się czujesz? Bóle minęły?
reklama
Never give up
Fanka BB :)
18dptA która doba po transferze?
annemarie
Never,18dpt
ja ci nie chce nic mowic ale u mnie 16dpt bylo hcg 2013 i teraz sa dwa.
annemarie
Jeszcze sie poczujesz, spokojnieJa to już chyba schizuje. W ogóle nie czuje się jakbym była w ciąży..
Jedynie piersi nabrzmiałe i powiększone.
Kto to jest ten wujek Jarek?
Pan Dr. hab n. med Jaroslaw Pasnik pediatra i immunolog odwiedzany przez cale forum
Jeszcze sie poczujesz, spokojnie
Pan dr. Jaroslaw Pasnik immunolog odwiedzany przez cale forum
W czwartek robiłam betę to miałam 2480 Myślę, że jest okej.
A gdzie on przyjmuje?
Justin87
No ok. Chyba przez to, że podświadomie się stresuję, to nie potrafię się wziąć w garść, żeby przygotowywać powoli wyprawkę. Coś tam kupuję, jakieś ciuszki, czy inne pierdółki ale zupełnie bez ładu, składu i planu. A z drugiej strony wiem, że z końcem grudnia powinnam być już na wszystko gotowa, bo różnie może być. Nie mam nawet rezerwowej piżamy do szpitala. Muszę w tym tygodniu kupić.Justynka ja urodzisz to pogadamynie zaserwuje ci tych nerwow, nie dzisiaj
annemarie
Kochana , bierz sie w kupei odstawiaj ten pesymizm na bok. Duzo ci nie zostalo , powinnas zasuwac po sklepach a nie siedziec w necie i studiowac historie .Sa takie fajne check listy i do szpitala i na wyprawke, na tym sie koncentruj a nie jak sobie i dzieciom nerwy fundowac , jest wszystko okNo ok. Chyba przez to, że podświadomie się stresuję, to nie potrafię się wziąć w garść, żeby przygotowywać powoli wyprawkę. Coś tam kupuję, jakieś ciuszki, czy inne pierdółki ale zupełnie bez ładu, składu i planu. A z drugiej strony wiem, że z końcem grudnia powinnam być już na wszystko gotowa, bo różnie może być. Nie mam nawet rezerwowej piżamy do szpitala. Muszę w tym tygodniu kupić.
Mieciu85
@Mieciu85 kochana jesteś :*
Jestem przed miesiączką, mam nadzieję ostatnia w tym roku i to hormony mną rządzą.
Uczę się na waszych historiach, dzięki bb poszerzyła diagnostykę i znalazłam "problem"
Dzięki za wszelką pomoc
Calym [emoji173]️ z Toba kochana.
reklama
Justin87
Myślę, że to jest związane z problemami przy ivf oraz ogólnie nastawieniem moich ginów, że po pierwszym porodzie szyjka długo nie wytrzyma itd. Chociaż ostatnio się pocieszyłam, bo miałam ją mierzoną i ma 5 cm. Tak więc całkiem spoko.Kochana , bierz sie w kupei odstawiaj ten pesymizm na bok. Duzo ci nie zostalo , powinnas zasuwac po sklepach a nie siedziec w necie i studiowac historie .Sa takie fajne check listy i do szpitala i na wyprawke, na tym sie koncentruj a nie jak sobie i dzieciom nerwy fundowac , jest wszystko ok[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Właśnie przeglądam te listy.
Podziel się: