reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pani doktor powiedziała, że może zarodek miał wadę, zalecila by zrobic badanie genetyczne tkanki po poronieniu.
mialam nadzieję, że przy hodowaniu zarodkow to właśnie te wadliwe sa w stanie wychwycić, ale pewnie patrzac na sam podział komórek, nie moga wyciagnac takich wnioskow:(

Dziewczyny jak w naturalny sposób mogę sobie poradzić z zaparciami ... :( Maskra norlamnie tak mnie juz brzuch boli , jem dużo owoców i warzyw , prawie codziennie pije smoffie z jarmużem , do tego soki tłoczone , wszystko naturalne i dalej nic :( bardzo mnie to już meczy...
Czy to może być przyczyna dużej ilości progesteronu która przyjmuje ?
Beta dopiero jutro a ja się boje ze oksploduje do tego czasu...
Swieze sliwki gruszki siemie lniane

kurczaki ja 23 tydzień i jeszcze chodzę w tych o rozmiar za dużych co miałam w szafie bo ciążowe mi z dupci spadają... może ja złe kupiłam?
Ja bym też kochana w za dużych mogła chodzić ale takich nie posiadam. Mam małe, za małe - te takie "jak schudne na lato" i ciążowe z poprzedniej ciąży więc się za te ostatnie wzięłam :)

Dzis na wizycie dowiedziałam się, ze serduszko przestalo bić...9tc;( jestem zalamana,in vitro mialo być dla nas oststnia deska ratunku, tak cieszyłam sie, że sie udało;(
Jezu kochana jakie to straszne wieści. Tak bardzo, bardzo mi przykro.
Nawet nie będę próbowała cię pocieszyć ale ściskam mocno wirtualnie i płacze z Tobą..
Dlaczego tak się stało? Czy lekarz coś mówił? Czy serduszko wolno bilo na początku?
Tak mi smutno :(

reklama
Do góry