Mieciu85
Fanka BB :)
Mozna od 12 tygodnia
Ty od 12 uzywalas gosiu? Jaki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozna od 12 tygodnia
[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]Dzis na wizycie dowiedziałam się, ze serduszko przestalo bić...9tc;( jestem zalamana,in vitro mialo być dla nas oststnia deska ratunku, tak cieszyłam sie, że sie udało;(
Swieze sliwki gruszki siemie lnianeDziewczyny jak w naturalny sposób mogę sobie poradzić z zaparciami ... Maskra norlamnie tak mnie juz brzuch boli , jem dużo owoców i warzyw , prawie codziennie pije smoffie z jarmużem , do tego soki tłoczone , wszystko naturalne i dalej nic bardzo mnie to już meczy...
Czy to może być przyczyna dużej ilości progesteronu która przyjmuje ?
Beta dopiero jutro a ja się boje ze oksploduje do tego czasu...
Ja bym też kochana w za dużych mogła chodzić ale takich nie posiadam. Mam małe, za małe - te takie "jak schudne na lato" i ciążowe z poprzedniej ciąży więc się za te ostatnie wzięłamkurczaki ja 23 tydzień i jeszcze chodzę w tych o rozmiar za dużych co miałam w szafie bo ciążowe mi z dupci spadają... może ja złe kupiłam?
Piękny wynik Kochana!!! Czekałam na takie info!! [emoji173] [emoji110] [emoji110] [emoji123] [emoji3] [emoji4]Jestem po podgladzie.
9 w jednym jajniku
4 w drugim
W piatek kolejna wizyta i chyba w poniedzialek punkcja.
Jestem zadowolona i odetchnęlam z ulga
No właśnie.. Ale wiesz tak na co dzień w domu, w pracy też itp. Zawsze można być bardziej lub mniej leniwym, nie dźwigać itp...Cudo [emoji173][emoji173][emoji173]
Oszczedzac sie u ciebie w UK chodzac do pracy hmm lekarz wiedzial o czym mowi
To akurat jeden z przyjemniejszych części proceduryKochane moje jutro o 9:30 punkcja ale sie boje narkozy nie wiem czy bede spała w nocy trzymajcie kciuki za jajcobranko [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173][emoji173][emoji173] sciskam was
Jezu kochana jakie to straszne wieści. Tak bardzo, bardzo mi przykro.Dzis na wizycie dowiedziałam się, ze serduszko przestalo bić...9tc;( jestem zalamana,in vitro mialo być dla nas oststnia deska ratunku, tak cieszyłam sie, że sie udało;(
Piekny wynik [emoji7][emoji7]Jestem po podgladzie.
9 w jednym jajniku
4 w drugim
W piatek kolejna wizyta i chyba w poniedzialek punkcja.
Jestem zadowolona i odetchnęlam z ulga