Kciuki zacisniete!Jestem po podgladzie.
9 w jednym jajniku
4 w drugim
W piatek kolejna wizyta i chyba w poniedzialek punkcja.
Jestem zadowolona i odetchnęlam z ulga
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
po 2 godzinach??? toż to trwa chwilkę ja z tej ostatniej punkcji pamiętam prawie wszystko łacznie z tym właśnie jak przechodziłam z samolotu na łóżko, skubańcy chyba oszczędzili na dragachłooo, ja to tak zawsze śpię, że kompletnie nie pamiętam drogi z fotela do łóżka Pamiętam tylko moment odlotu i później już tylko pobudka po 2 godz. Fajne uczucie
dżoasia
tysiak a cóż tam niezbyt mądrego napisałam?napiszę na priv
Tez mi sie gdzies w pamieci majaczy jak mi sie kaza na lozko przeturlac.po 2 godzinach??? toż to trwa chwilkę [emoji14] ja z tej ostatniej punkcji pamiętam prawie wszystko łacznie z tym właśnie jak przechodziłam z samolotu na łóżko, skubańcy chyba oszczędzili na dragach
JoannaRak
Tak, pierwsze IMSI, po 3nieudanych inseminacjach-ciąży nigdy nie stwierdzono, choć raz 4dni po iui miałam maciupenki ślad krwi co by mogło oznaczać implantacje, ale niestety beta była minimalna po pregnylu, okres o czasie choć bardzo silny
@Laurka2019, w takim razie nie wiem czy bym robila juz teraz wszystkie badania immunologiczne. Prawdopodobnie sprobowala raz i zobaczyla co sie dzieje po ivf.
gosia321
Cudo [emoji173][emoji173][emoji173]Dziewczynki dziękuję za trzymane kciuki. Byliśmy na wizycie. Maluszek ma 3.3 cm Serduszko bije ponad 170 bpm. 10 +1 tc Wszystko wyglada ok a plamienia cholercia nie wiadomo skąd. Mam się oszczędzać i nie dźwigać. I dużo pic. 2.5 litra dziennie.
Mam nadzieję że u Was wszystko też dobrze. Będę czytać wieczorem, jak ogarnę wszystko w domu.
Normalnie uwierzyłam chyba że jestem w ciąży, wyjelam ciążowe ciuchy sprzed prawie 4 lat... Zobacz załącznik 905622
Oszczedzac sie u ciebie w UK chodzac do pracy hmm lekarz wiedzial o czym mowi
przepraszam...nie wiem co wcisnelam...dzieki za priv☺tysiak a cóż tam niezbyt mądrego napisałam?
gosia321
[emoji173][emoji173][emoji173]
reklama
gosia321
Mozna od 12 tygodniaNie kupiłam jeszcze, bo nie wiem od którego tygodnia można stosować. Jakoś mi się kojarzy od 15, ale mogłam coś pomylić
Teraz planuje przekazanie informacji w rodzinie - robię kartki scrapbookingowe dla dziadków i to mnie pochłania ale też uspokoja
Podziel się: