reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
łooo, ja to tak zawsze śpię, że kompletnie nie pamiętam drogi z fotela do łóżka:biggrin2: Pamiętam tylko moment odlotu i później już tylko pobudka po 2 godz. Fajne uczucie:-p
po 2 godzinach??? :o:o:o toż to trwa chwilkę :p ja z tej ostatniej punkcji pamiętam prawie wszystko łacznie z tym właśnie jak przechodziłam z samolotu na łóżko, skubańcy chyba oszczędzili na dragach o_O

Tak, pierwsze IMSI, po 3nieudanych inseminacjach-ciąży nigdy nie stwierdzono, choć raz 4dni po iui miałam maciupenki ślad krwi co by mogło oznaczać implantacje, ale niestety beta była minimalna po pregnylu, okres o czasie choć bardzo silny

@Laurka2019, w takim razie nie wiem czy bym robila juz teraz wszystkie badania immunologiczne. Prawdopodobnie sprobowala raz i zobaczyla co sie dzieje po ivf.

Dziewczynki dziękuję za trzymane kciuki. Byliśmy na wizycie. Maluszek ma 3.3 cm Serduszko bije ponad 170 bpm. 10 +1 tc Wszystko wyglada ok a plamienia cholercia nie wiadomo skąd. Mam się oszczędzać i nie dźwigać. I dużo pic. 2.5 litra dziennie.

Mam nadzieję że u Was wszystko też dobrze. Będę czytać wieczorem, jak ogarnę wszystko w domu.

Normalnie uwierzyłam chyba że jestem w ciąży, wyjelam ciążowe ciuchy sprzed prawie 4 lat... Zobacz załącznik 905622
Cudo [emoji173][emoji173][emoji173]
Oszczedzac sie u ciebie w UK chodzac do pracy hmm lekarz wiedzial o czym mowi

reklama
Do góry