reklama
Niezapominajka2018
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki. Ja narkoze dobrze wspominam.Kochane moje jutro o 9:30 punkcja ale sie boje narkozy nie wiem czy bede spała w nocy trzymajcie kciuki za jajcobranko ❤❤❤ sciskam was
dżoasia
Ja za to probuje obczaic moment zasypiania - np kiedy mi sie oczy beda zamykac, czy kiedy mnie ogarnie ta sennosc - i kuzwa tez nie czaje nic!A ja to zawsze gram w gre "na zlosc wam nie zasne". Podaja mi to cos przez wenflon, mowia ze zakreci sie w głowie a ja sie staram jak najdluzej nie zasnac.
Jeszcze nigdy nie wygralam [emoji14]
Niezapominajka2018
Dziękuję, ja mam wahania, rano jest super, potem tragicznie, potem znowu ok i na noc tragicznieSerduszko na początku ciąży organizm robi taakie jazdy że myślałam że dosłownie umieram lub zapadłam na ciężką chorobę. Oczywiście dbaj o siebie i siedź pod kocykiem ale myślę że to nic groźnego.
Niezapominajka2018
Przykrylam się kołdrą i zimno mi było dlatego zmierzyłam.Ja nie mierze sobie co prawda temperatury ale zdarza się ze wieczorami czuje się gorączkowo.
Niezapominajka2018
Ostatnio jak przyszłam do lekarza już po lezakowaniu ppo punkcji to lekarz mi powiedział że zrobili tak jak to ustaliliśmy przed punkcja, że odmroza jeszcze moje poprzednie komórki. Ja na to że nie pamiętam tej rozmowy. Lekarz się lekko zestresowal, ale jak przytaknelam że to jest nasza decyzja to zaczął się już śmiać i żartować i mówił, że sobie jeszcze pogadalismy przed punkcja. Tyle że ja już odleciałamJa za to probuje obczaic moment zasypiania - np kiedy mi sie oczy beda zamykac, czy kiedy mnie ogarnie ta sennosc - i kuzwa tez nie czaje nic!
gosia321
w artemidzieMnie po punkcji wieźli na wózku do sali. Było mnie słychac na całym holu. Ponoc byłam zawiadowcą.. jechałam ciuchcią.. Mąż nie mógł z beki ze mnie..
sunrisea
no .. w Gamecie nic nie pamiętam ani snów , tylko tyle ze po 30 min zabral mnie tata do domu i zdychałam..w artemidzie
reklama
jagodaaga
Dzień dobry wszystkim za mną bezsenna noc...wczoraj wieczorem dostałam telefon z kliniki , przełożyli mi wizytę na kilka dni wcześniej czyli na dzisiaj... Jejku jejkuuuu boje się ...tego .co usłyszę jskos tak nachodzą mnie mało pozytywne myśli ....trzymajcie kciuki proszę! Życzę wszystkim miłego i udanego dnia
Podziel się: