Sol
Fanka BB :)
Kurcze Mieciu. Ja na Twoim miejscu bym schodzila z leków po malutku. To trochę crazy, że najpierw wszystko diametralnie Ci kazał odstawić a potem taka zmiana, czy to ten sam lekarz?Dzis dostalam wytyczne od lekarza jesi chodzi o schodzenie z lekow powiedzial jesli byl epizod bezowych uplawow to trzymac leki w normalnych dawkach do 16 tygodnia... troche ze skrajnosci w skrajnosc... zastanawiam sie czy nie obnizyc lekko tak jak wy mi pisalyscie. Do tego wszystkiego ze wzgledu na to, ze musze te leki jeszcze w wysokich dawkach przyjmowac poszlam wykupic 3 paczki lutinusa przepisanego przez prywatnego pl lekarza w uk i wyobrazcie sobie, ze mi odmowili sprzedazy bo lekarz na recepcie napisal 2 razy dziennie, a normalne dawkowanie jest 3 razy dziennie... wiec super... lutinusa mam moze na tydzien i nie wiem czy mi sie uda z Polski sprowadzic w ten weekend...kocham to uk! :/
Moi dwaj lekarze mówią żeby odstawić w 12 tc cały dodatkowy progesteron od razu. Dziwne bo ja cały czas mam tam jakieś małe plamienia. Ja oczywiście będę schodzic po woli najpierw z duphastonu bo mam od niego bóle głowy a potem z Crinone.
Ja będę że 2 tyg w Pl mogłabym Ci załatwić lutinus ale nie wiem czy dasz radę czekać tak długo...