Dzisiaj o 19:30Megi kiedy masz wizyte? Bo kukam i kukam
reklama
Mieciu85
Fanka BB :)
Nic juz nie roslo..
Ja prdl.
[emoji20]przykro mi kochana [emoji20]A jakie masz amh? Jakis plan ze strony lekarza ?
motylek24
Odpiszę tutaj bo historia krótka. Przed stymulacją nic nie wskazywało aż na taki problem. Wszystko się udało i po pierwszym transferze jestem w ciąży. W 6 tc dostałam skierowanie na obciążenie glukozą i wyszło szydło z worka.Motylku, ale walczyłas z tym przed procedura? Napisz mi coś więcej niż priv proszę
Koniecznie zrób obciążenie, koszt śmieszny nawet bez skierowania. Jeśli cukry będą ok. to i tak wprowadź dietę po transferze. Powodzenia.
Cześć dziewczyny , jestem po wizycie u dr. Paśnika, mam pierwsze wyniki czekam na resztę w celu konsultacji ,
Interferon gamma ↓ 55,0 pg/ml norma 2046,6 — 4738,0, jak mam to rozumieć na co to wpływa?
TNF alfa ↓ 693,0 pg/ml norma,1208,3 — 4156,1
Wskaźnik IFN/IL10 ↓ 0,1 ratio norma 1,2 — 3,0
Wskaźnik IFN/IL4 ↓ 2,4 ratio norma 36,7 — 175,0
Zaczynam się martwić,że jestem na straconej pozycji i nic się nie da zrobić. a może któraś z Was wie o co w tym chodzi .Wiem wiem najlepszym rozwiązaniem jest kontakt z lekarzem ale muszę mieć resztę wyników , a na jedne mam 3 tygodnie czekania i same wiecie ile to jest gdy ktoś czeka.
Interferon gamma ↓ 55,0 pg/ml norma 2046,6 — 4738,0, jak mam to rozumieć na co to wpływa?
TNF alfa ↓ 693,0 pg/ml norma,1208,3 — 4156,1
Wskaźnik IFN/IL10 ↓ 0,1 ratio norma 1,2 — 3,0
Wskaźnik IFN/IL4 ↓ 2,4 ratio norma 36,7 — 175,0
Zaczynam się martwić,że jestem na straconej pozycji i nic się nie da zrobić. a może któraś z Was wie o co w tym chodzi .Wiem wiem najlepszym rozwiązaniem jest kontakt z lekarzem ale muszę mieć resztę wyników , a na jedne mam 3 tygodnie czekania i same wiecie ile to jest gdy ktoś czeka.
Byly 2 jakka i nic od soboty nie urosly.Co takiego???? Dlaczego przerwał??
0.29 no wlasnie juz nie da rady stymulacji. Zaproponowal adopcje zarodka lub probe na moim pecherzyku bez stymulacji ale na to dal 5%szans[emoji20]przykro mi kochana [emoji20]A jakie masz amh? Jakis plan ze strony lekarza ?
jagodaaga
Niestety bez skierowania nie chca mi zrobić aby nic azenia i jak nsuliny bo się boją ...jejku...dieta? Jaka? Coś więcej mi powiesz? Nie byłam przygotowana na taki problemOdpiszę tutaj bo historia krótka. Przed stymulacją nic nie wskazywało aż na taki problem. Wszystko się udało i po pierwszym transferze jestem w ciąży. W 6 tc dostałam skierowanie na obciążenie glukozą i wyszło szydło z worka.
Koniecznie zrób obciążenie, koszt śmieszny nawet bez skierowania. Jeśli cukry będą ok. to i tak wprowadź dietę po transferze. Powodzenia.
annemarie
500 to standardowa dawka, czasami sa w jednej buteleczce , czasami w dwoch, masz dosyc duzo ladnych oocytow, wiec pewno chce jak najwiecej dojzalych do zaplodnienia. Nie truj sobie tym glowy, lekarz wie co robi.250 ovitrelle
Kochana jak przerwał.? Mo a zmiana dawek lekow ... tak mi przykro a myslałam ze bedziemy razem szły ❤❤❤❤Nic juz nie roslo..
Ja prdl.
reklama
❤❤❤500 to standardowa dawka, czasami sa w jednej buteleczce , czasami w dwoch, masz dosyc duzo ladnych oocytow, wiec pewno chce jak najwiecej dojzalych do zaplodnienia. Nie truj sobie tym glowy, lekarz wie co robi.
Podziel się: