reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kobitki uwazam poata stymulke za otwarta[emoji4] jestem po wizycie,torbieli brak.zarzulam closterbegyt i od jutra poerwszy zastrzyk[emoji4][emoji4] mam jakas nowosc Rekovelle ponoc daje suuuuper efekty. Drogi mega ale oby zadzialal[emoji4]
Justin87 wpisz mnie prosze na 6go na usg kontrola podczas stymulacji.
Anetka zaciskam [emoji110][emoji110][emoji110] najmocniej jak umiem!!! :*

reklama
No a ja od dziś na insulinie. Cholera już chyba większość hormonów suplementuję. Tarczycowe, trzustkowe i progesteron. Normalnie wszedzie trzeba mnie łatać. Jakaś wybrakowana jestem albo stara. Dziś jakoś tak mnie dopadło. Insulina nie jest zła, biorę tylko jedną jednostkę i wreszcie najadłam się na kolację:)
I co dziś zjadłaś dla odmiany? [emoji14]

Jej kochana kolejne zastrzyki ?
Uważaj na siebie oby tylko pomogło ❤️ będziesz już musiała cały czas brać insulinę czy tylko do końca ciąży ? :)
Trudno teraz przewidzieć co się wydarzy. Nie rozumiem tego wszystkiego. Dziś znowu przekroczyłam cukier po godzinie ale już za 15 minut był w normie. Cukrzycy przed ciążą pełnoobjawowej nie miałam ale może stymulacja plus inne leki rozchwiały to wszystko. Co będzie po porodzie to zobaczymy. Na pewno dużo muszę zmienić w swoim stylu życia.

Kobitki uwazam poata stymulke za otwarta[emoji4] jestem po wizycie,torbieli brak.zarzulam closterbegyt i od jutra poerwszy zastrzyk[emoji4][emoji4] mam jakas nowosc Rekovelle ponoc daje suuuuper efekty. Drogi mega ale oby zadzialal[emoji4]
Justin87 wpisz mnie prosze na 6go na usg kontrola podczas stymulacji.
[emoji173] [emoji173] [emoji173][emoji173] [emoji173] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

reklama
Och ty....pisz takie dobre wiadomości a nie ukrywasz. Niech tylko rośnie skubana :)
Miałam napisać jak doczytał Was po całym dniu nieobecności na BB :)
Oj niech rośnie... rośnie i jeszcze raz rośnie.... [emoji173]
Pogadalam dziś z kropkiem aby dalej walczył i zdecydował się zostać z rodzicami - może posłucha :)

Do góry