reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kobitki uwazam poata stymulke za otwarta[emoji4] jestem po wizycie,torbieli brak.zarzulam closterbegyt i od jutra poerwszy zastrzyk[emoji4][emoji4] mam jakas nowosc Rekovelle ponoc daje suuuuper efekty. Drogi mega ale oby zadzialal[emoji4]
Justin87 wpisz mnie prosze na 6go na usg kontrola podczas stymulacji.
Anetka zaciskam [emoji110][emoji110][emoji110] najmocniej jak umiem!!! :*

reklama
No a ja od dziś na insulinie. Cholera już chyba większość hormonów suplementuję. Tarczycowe, trzustkowe i progesteron. Normalnie wszedzie trzeba mnie łatać. Jakaś wybrakowana jestem albo stara. Dziś jakoś tak mnie dopadło. Insulina nie jest zła, biorę tylko jedną jednostkę i wreszcie najadłam się na kolację:)
I co dziś zjadłaś dla odmiany? [emoji14]

Jej kochana kolejne zastrzyki ?
Uważaj na siebie oby tylko pomogło ❤️ będziesz już musiała cały czas brać insulinę czy tylko do końca ciąży ? :)
Trudno teraz przewidzieć co się wydarzy. Nie rozumiem tego wszystkiego. Dziś znowu przekroczyłam cukier po godzinie ale już za 15 minut był w normie. Cukrzycy przed ciążą pełnoobjawowej nie miałam ale może stymulacja plus inne leki rozchwiały to wszystko. Co będzie po porodzie to zobaczymy. Na pewno dużo muszę zmienić w swoim stylu życia.

Kobitki uwazam poata stymulke za otwarta[emoji4] jestem po wizycie,torbieli brak.zarzulam closterbegyt i od jutra poerwszy zastrzyk[emoji4][emoji4] mam jakas nowosc Rekovelle ponoc daje suuuuper efekty. Drogi mega ale oby zadzialal[emoji4]
Justin87 wpisz mnie prosze na 6go na usg kontrola podczas stymulacji.
[emoji173] [emoji173] [emoji173][emoji173] [emoji173] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

reklama
Och ty....pisz takie dobre wiadomości a nie ukrywasz. Niech tylko rośnie skubana :)
Miałam napisać jak doczytał Was po całym dniu nieobecności na BB :)
Oj niech rośnie... rośnie i jeszcze raz rośnie.... [emoji173]
Pogadalam dziś z kropkiem aby dalej walczył i zdecydował się zostać z rodzicami - może posłucha :)

Do góry