Gratuluję i mega mocno trzymam za przyrostNic Ci nie umknęło bo nic @motylel24 nie pisałam- 7dpt beta - 146,94
Teraz modlę się aby rosła..
Ty miałaś dwa kropki czy jednego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję i mega mocno trzymam za przyrostNic Ci nie umknęło bo nic @motylel24 nie pisałam- 7dpt beta - 146,94
Teraz modlę się aby rosła..
Jednego blastusiaGratuluję i mega mocno trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]za przyrost
Ty miałaś dwa kropki czy jednego?
Kupuj , jak ci to poprawia humor i wydzieka hormony szczesciasie nawet nie zastanawiajWiesz, że dzisiaj walczyłam z sobą w aptece żeby testu nie kupić i się znowu trochę móc pojarac tym faktem??[emoji39] dobrze, że nie tylko ja robię takie wstydliwe rzeczy;-)
To betę masz super ❤❤❤a może się zrobiły dwaaaaaaJednego blastusia
Raczej nie... modlę się tylko aby ta beta rosła.. :-)To betę masz super [emoji173][emoji173][emoji173]a może się zrobiły dwaaaaaa
Oj niejedna, ale z reguły to dobry znak bo dochodzi do implantacji.Dziewczyny a czy któras z Was miała pusty pecherzyk ciążowy?
To 3majcie w czwartek :-)@Never give up [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Kochana pięknie niech rośnie do nieba [emoji110][emoji110][emoji110] tylko proszę nas o tym informować [emoji14] jak będziesz robić kolejny raz wszystkie chcemy trzymać kciuki za blastusia [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ a może nawet dwa
Ja już mocno zaciskam kciuki i nie puszczam obstawiam betę w okolicach co najmniej 600 i tak ma być bardzo się cieszęTo 3majcie w czwartek :-)
Oficjalnie Wam mówię że idę po pracy na bete więc i wynik po południu ;-)